Diziler

Arka Sokaklar 608. Bölüm

17 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 608. Bölümünde ekip, Rıza Babanın aldığı şok kararla büyük üzüntü yaşıyor!

17 Aralık 2021 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 608. Bölümünde ekip, Rıza Babanın aldığı şok kararla büyük üzüntü yaşıyor!

Rıza Baba, Selin olayında Mesut'un peşinden giden ekibine karşı büyük kırgınlık yaşar. Bu yüzden geri dönülemez bir karar alır. Bu kararı da ekibiyle paylaşır.

Ekibimizden kaçan Samir, Feyza’nın evinde saklanmaktadır. Planı sahte pasaport çıkartıp Feyza ile birlikte yurtdışına kaçmaktır. İlyas ile işbirliği yapan Mesut ve Selin, Samir’in peşindedir. Kısıtlı zamanı kalan Samir’in tek düşmanı ekibimiz de değildir.

Ekibimiz, Serap’ın başına gelenlerden sonra intihar eden yakın arkadaşı avukat Ertan’ın vakasını daha derinden incelemeye karar verir. Hakan, Serap’a saldıran iki kişinin plakasının izini sürerken Ezgi ve Sinem de Yeliz’in hesaplarını incelemeye alır. Ortak bir nokta bulmaları uzun sürmeyecektir.

Musa ve Ulvi isimli iki uyuşturucu bağımlısı, Gizem isminde bir genç kızı taciz eder. Mahalle halkına da uzun zamandır kök söktürmektedirler. Ekibimiz bu iki suçluyu sokaklardan uzak tutmak için mücadele ederken yine engellerle baş edeceklerdir.

Arka Sokaklar aksiyon dolu yeni bölümleriyle cuma akşamları saat 20.00'da Kanal D'de!


İlgili Haberler

ARKA SOKAKLAR’DA OYA OKAR SEVİNCİ

Arka Sokaklar 673. Bölümden ilk kareler!

Arka Sokaklar 673. Bölüm Fragmanı

Sana, doktor kız buldum!