Programlar

Kısmetse Olur 372.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 2 Mart Perşembe yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, Aycan'la yollarını ayırdıklarını söyleyen Onur, evde ona ait eşyaları topluyor. Aycan'la anılarını toplarken gözyaşlarına boğulan Onur'a arkadaşları destek oluyor!

Onur ve Aycan aşkının son kırıntıları da bitiyor!
Kısmetse Olur'un sevilen çiftlerinden Onur ve Aycan son olarak ayrıldıklarını ifade etmişlerdi. Bu ayrılığın arkasından evde zor zamanlar geçiren Onur, Aycan'ın eşyalarına baktıkça daha da üzülmeye başlamıştı. Sonunda Aycan'a ait olan eşyaları ve onunla yaşadığı anıları toplamaya karar veren Onur, yaşadığı hayal kırıklığıyla gözyaşlarını tutamadı. Onur ve Aycan'dan geriye hiç bir anı kalmadı. Onur'un bu zor zamanlarında ise en büyük destek arkadaşlarından geldi.

Akın gözyaşlarını tutamadı!
Tuğçe ve Akın aşkında ise sular durulmuyor. Sürekli tartışan ve hiç bir konuda orta yolu bulamayan çift, ilişkilerin daha başındayken bir çok sorunla karşılaştı. Tuğçe'nin sevgisini hissetmediğini, onu gerçekten sevip sevmediğini anlayamadığını söyleyen Akın, gözyaşlarına boğuldu. Evdeki tepkisizliği ve Akın'a olan tutumu da sık sık eleştiri konusu olan Tuğçe, halka mı oynuyordu yoksa sevgisini yeterince belli edemiyor muydu? Akın'ı bu kadar üzen asıl sebep neydi?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!


İlgili Haberler

Melis ve Gamze Kavgasının Perde Arkası! - İnternet Özel

Adnan, Emre ve Melis Dostluğunu Bitiren Büyük Kavga! - İnternet Özel

Kısmetse Olur'a Damga Vuran Didem ve Tuğçe Kavgası - İnternet Özel

Kemal ve Emre arasındaki tartışma kavgaya dönüştü! - İnternet Özel