Programlar

Kısmetse Olur 383.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 15 Mart Çarşamba 383.Yeni bölüm fragmanında Melis ve Kemal arasında beklenmedik bir kavga çıkıyor! Melis ve Kemal yollarını ayırıyor mu? İkili arasındaki tartışmanın sebebi ne?

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 383.yeni bölüm fragmanında dengeler değişiyor! Melis ve Kemal arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Hızlı bir ilişkiye başlayan Melis ve Kemal kırmızı odada tartışmaya başlıyor. Sonrasında ise Melis, Kemal'in sözleriyle davranışlarının tutarsız olduğunu ifade ediyor. Melis, "Ben kolay kolay bir insanın elini tutmam, o insanın elini tuttuysam da gidebildiğim yere kadar giderim" diyerek tavrını koydu...

Öte yandan Rabia ve İlkay arasındaki yakınlaşma da dikkat çekiyor. İlkay, damat adaylarına Rabia'yı beğendiği ve gerekeni yapacağını söyledi. Rabia ise İlkay'la kırmızı odada, artık aşk yaşamak istediğinin altını çizdi. Romantik anlar yaşayan ikili yeni bir aşkın da temellerini atmaya başladı. Rabia İlkay'a "Daha öncede bu evde bir ilişki yaşadım ama şuan son olsun istiyorum" dedi. 


İlgili Haberler

Melis ve Gamze Kavgasının Perde Arkası! - İnternet Özel

Adnan, Emre ve Melis Dostluğunu Bitiren Büyük Kavga! - İnternet Özel

Kısmetse Olur'a Damga Vuran Didem ve Tuğçe Kavgası - İnternet Özel

Kemal ve Emre arasındaki tartışma kavgaya dönüştü! - İnternet Özel