Programlar

Kısmetse Olur 397.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 3 Nisan Pazartesi yayınlanacak olan 397.Yeni bölüm fragmanında Didem, Adnan'ın annesiyle tanışmak üzere Ankara'ya gidiyor ve orada beklenmedik bir tatsızlık yaşanıyor!

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında, Didem ve Adnan ilişkisinde yeni bir gelişme yaşanıyor. Adnan, Didem'i annesiyle tanıştırmak için Ankara'daki evine götürüyor. Adnan'ın ailesiyle tanışan Didem, Adnan'ın yengesi ile bir münakaşa yaşıyor. Peki Adnan'ın yengesinin sözleri neden Didem'i rahatsız etti? Bir anda aile ortamında ipler neden gerildi? Adnan'ın babası neden sert bir dille uyarıda bulundu?

Öte yandan Onur ve Kemal arasında tartışma çıkıyor! Melis'le tartışan ve ayrılık noktasına gelen Kemal, neden Onur'la kavga etti? Onur ve Kemal'i ise Aycan ayırdı. Aycan ve Onur başbaşa konuşurken yanlarında oturan Kemal'in gitmesini isteyen Onur, "Hadi kalk git Kemal! Ben kız arkadaşımla konuşacağım" deyince Kemal'in tepkisi çok sert oldu.  Peki evdeki bu gerginliiğin asıl sebebi neydi? Melis neden Kemal'le ayrılık kararı aldı?

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da Kanal D'de!


İlgili Haberler

Melis ve Gamze Kavgasının Perde Arkası! - İnternet Özel

Adnan, Emre ve Melis Dostluğunu Bitiren Büyük Kavga! - İnternet Özel

Kısmetse Olur'a Damga Vuran Didem ve Tuğçe Kavgası - İnternet Özel

Kemal ve Emre arasındaki tartışma kavgaya dönüştü! - İnternet Özel