Diziler

Sadakatsiz son bölümde Volkan pişman oluyor, Asya zaferini ilan ediyor!

Kanal D'nin başrollerini Cansu Dere(Asya), Caner Cindoruk(Volkan) ve Melis Sezen(Derin)'in paylaştığı Sadakatsiz 17. son bölümde Asya, bütün kozlarını kullanıyor ve zaferini ilan ediyor! Sadakatsiz 18. yeni bölüm fragmanında ise Volkan'ın Asya'ya geri dönmek için hamle yapması olayların akışını değiştiriyor! Peki Sadakatsiz yeni bölümde neler olacak?

VOLKAN'IN BÜYÜK PİŞMANLIĞI!
Sadakatsiz 10 Şubat Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Asya'nın gideceğini duyan Volkan, büyük bir hüzne kapılıyor. Bundan sonra onu tamamen kaybedeceği gerçeğiyle yüzleşen Volkan, ondan uzak kalmayı göze alamıyor. Kimse yokken, Asya'nın evine giriyor ve oradaki anılarını gözünde bir kez daha canlandırıyor. Asya'nın evindeki ışığı gören Bahar, yedek anahtarla evi kontrole gidiyor ve Volkan'ı o halde görünce şoke oluyor. Volkan, pişmanlığı dile getiriyor. Yaptıklarının hata olduğunu anlıyor ancak her şey için çok geç kaldığını da biliyor. Volkan'ın bu pişmanlığı ona nasıl bir hamle yaptıracak?

KAYBETMEDİM, SAVAŞMAKTAN VAZGEÇTİM!
Asya, Derin'e öyle bir meydan okudu ki... Derin, Asya'nın gideceğini duyunca mutluluktan ne yapacağını bilemiyor. Artık hayatında Asya'nın olmayacağını bilmek onu çok rahatlatıyor. Ancak Derin'in bu halleri Asya'yı yeni bir karara itiyor. Yaşanılanlardan çok yorulduğunu ve bu yüzden gideceğini söyleyen Asya, aslında kaybetmediğini sadece bu savaştan vazgeçtiğini de altını çize çize ifade etti... İşte o anlar...

ASYA VE TURGAY'I BİRLİKTE GÖRDÜLER!
Turgay ve Asya'yı sarılırken gören vakıf üyelerinden biri, bu durumu dedikodu malzemesi yapıyor. Bu haberi duyan Gönül, zevkten adeta dört köşe oluyor. Asya ve Turgay yakınlaşmasıyla keyfi yerine gelen Gönül, ikinci bir haberle de mutluluğunu perçinliyor. Asya'nın istifa haberi kısa sürede duyuluyor. Derin ve Gönül, üst üste aldıkları bu haberlerle Asya'dan tamamen kurtulacaklarını düşünmeye başlıyor. Peki durumlar nasıl gelişecek?

HALUK VE HİCRAN YILLAR SONRA KARŞI KARŞIYA!
Haluk ve Hicran yılları sonra karşılaşıyor. Vakfın yardım ettiği kadınlardan biri olan Hicran, vakfa geldiği sırada Haluk'la da karşılaşıyor. Gönül ve Hicran'ı yan yana gören Haluk ilk anda onu tanıyamıyor. Ancak onun sesini duyduğu an geçmişi gözünün önüne geliyor. Peki Haluk, geçmişinden gelen Hicran'a bundan sonra nasıl davranacak? Onu tanımazlıktan mı gelecek yoksa Gönül, olayın iç yüzünü öğrenecek mi? Hicran ve Haluk arasında neler olacak?

ASYA, İSTİFA ETTİ!
Ali'nin babasıyla yaşamaya başlaması üzerine Asya, başka bir şehre gitmeye karar veriyor. Bu kararı ile de hastanedeki görevinden istifa ediyor. Asya'nın çevresindekiler onu kararından döndürmeye çalışsa da başarılı olamıyor. Artık her şeyi gözden çıkaran Asya, hastaneden de ayrılma kararıyla beklenmedik bir hamle daha yapmış oluyor. Peki Asya'nın istifası kabul edilecek mi? Yoksa Asya, bu kararından vaz mı geçecek?

ASYA, DERİN'E MEYDAN OKUDU!
Asya, Derin'in gözünü açmak için farklı bir yol denedi. Gitmekten vazgeçen ve bunun nedenlerini Derin'e tek tek anlatan Asya, Volkan'ın takıntıları konusunda da onu uyardı. Derin, Asya'nın sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşasa da ona bunu belli etmemeye çalıştı. Ancak bu defa Asya'nın eli çok güçlüydü. Volkan'ın önceki gece onun evine geldiğini, Derin'de onu yaşatmaya çalıştığını söyledi. Kafası karışan Derin, adeta yıkıldı. Peki Asya'nın bu meydan okumasına karşılık gelecek mi?

ASYA'YLA BİRBİRİMİZDEN KOPMAYACAĞIZ!
Gönül, Volkan'ı bir kez daha kontrolü altına almaya çalışıyor. Sık sık Asya ile bir araya gelmesinin rahatsız edici olduğunu ve artık Ali gibi bir bahanesinin de olmadığını söyler. Ancak Volkan, Asya'yla çocukları olduğu için ayrılsalar bile onunla bağlarını hiç bir zaman koparmayacağını söyler. Volkan'ın bu konuşmaya bile cesaret etmesi Gönül'ü şaşırtır. Peki Gönül, nasıl bir önlem alacak? Volkan, kalbinin sesini dinleyip, herkesi karşısına mı alacak?

ALİ'NİN MESAJI ASYA'YI YIKTI!
Ali'nin Asya'ya gönderdiği mesaj, onu derinden yaralıyor... Artık oğlunu mutlu edemediğini düşünen ve onun hayatından çıkma kararı alan Asya, içini Bahar'a döktü. Yaşadığı şehirde her şeye Ali için katlandığını ancak artık onun olmama ihtimalinin tüm dengeleri değiştirdiğini söyledi. Bahar ise Ali'nin öfkesinin henüz çok yeni olduğunu ve zamanla buzların eriyeceğini söyler. Asya ve Bahar arasında geçen bu konuşma, iki arkadaş arasındaki dostluğu da pekiştirdi...

TURGAY, ASYA'YI KARARINDAN DÖNDÜREBİLECEK Mİ?
Asya'nın gitme kararı herkes gibi Turgay'ı çok şaşırttı. Olanlardan çok yorulan Asya, artık kendine yeni bir yol çizeceğini söyler. Turgay ise gitmesini istemediği için onu kalmaya ikna etmeye çalışır. Turgay ve Asya arasındaki yakınlık, bu gidişe engel olabilecek mi?

SELÇUK, ANNESİYLE HESAPLAŞIYOR!
Annesiyle yüzleşmekten kaçamayan Selçuk, sonunda onunla hesaplaşmaya karar veriyor. Oğluyla yıllardır görüşmeyen Hicran, ona kendini affettirmek ve bir şans daha vermesi için her fırsatı değerlendiriyor. Vakfa geldiğinde Nil'i görüyor ve Selçuk'u çağırması için ondan yardım istiyor. Selçuk, annesiyle geçmiş defterleri bir bir açıyor. Anne oğul arasında gergin bir konuşma geçiyor. Peki Selçuk, geçmişini unutup annesini affedebilecek mi?

DERYA, VOLKAN'A KÖTÜ HABERİ VERDİ!
Derya, Asya'nın hastanedeki görevinden istifa edeceğini öğreniyor ve ilk iş Volkan'ı arıyor. Asya'nın kararında ciddi olduğunu ve artık tamamen gideceğini söylüyor. Derya'nın sözlerinden sonra Asya hakkında çok endişelenen Volkan, ne yapacağını bilemiyor.

DERİN'LE TARTIŞAN ALİ'YE TOKAT ŞOKU!
Derin, Ali için çaba göstermeyi sürdürürken dengeleri bir kez daha değiştiren bir gelişme yaşanır. Son zamanlarda sinirleri çok bozuk olan Derin, tüm hırsını Ali'den çıkarır. Ali'ye karşı bir anda tavrı değişen Derin, onunla tartışmaya başlar. Sesler yükselince Volkan duruma el atar. Ancak Volkan'ın gelişi bu defa çok sert olur. Ali'ye el kaldıran Volkan, bu davranışıyla onu kaybedecektir...

DERİN, VOLKAN'IN YALANINI YAKALIYOR!
Asya'ya ulaşamayan Volkan, onu görmek için her yolu deniyor. Derin'in dikkatini çekmeden evden ayrılmaya çalışan Volkan, işi bahane ediyor. Şirkete gideceğini söyleyerek Asya'nın evine gidiyor. Bu durum bir anda geçmişi Derin'in gözünün önüne getiriyor. Volkan'ın bir zamanlar ona gelmek için de Asya'ya benzer yalanlar söylediğini hatırlıyor.

ALİ, ANNESİNE DÖNÜYOR!
Derin ve babasından gördüğü muamele sonrası kendini çok kötü hisseden Ali, çareyi annesine gitmekte buluyor. Derin'le tartıştıktan sonra taşlar yerinden oynuyor. Ali, annesini arayarak onu yanına çağırıyor. Asya'yı kapıda gören Derin ise şoke oluyor. Ali, annesine dönüyor. Peki bunu öğrenen Volkan ne yapacak?

Sadakatsiz 18. Bölüm fragmanı yayında!

Asya'nın yanına gelen Volkan garip bir ruh halindedir. Yaşanan tüm olaylara rağmen Asya'dan kopamayan Volkan beklenmedik bir hamle yapar. Asya ve Volkan arasında neler olacak? Tekrar beraber olacaklar mı?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'da Kanal D'de!