Diziler

Tutsak 7. Bölümde Neler Olacak?

Tutsak'ın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde birbirinden ilginç gelişmeler yaşanacak ve tüm dengeler değişecek! Elif'le evlilik hayalleri kuran Bahadır, karşısında Kenan'ı bulacak!

Amcası tarafından kaçırılan Elif'i Kenan kurtarır. Buna sebep olduğu için annesi Leman'la da karşı karşıya gelen Kenan, artık daha kendinden emin adımlarla ilerlemektedir. Elif'e olan yakınlığı günden güne artan ve duygularının farkına varan Kenan, artık bu durumu resmiyete dökmek ister. Leman'ın karşısına çıkarak ona meydan okuyan Kenan, Elif'i sevdiğini ve onunla evlenmek istediğini söyler. Kenan'ın bu sözlerinden sonra ortalık bir anda buz kesilir...

Öte yandan Elif'e gizli gizli aşk besleyen ve her zaman yanında olan Bahadır ise bu durumlardan habersiz bir şekilde, Elif'e evlenme teklif etmeye hazırlanır... Bundan sonra Elif'i hiç yalnız bırakmayacaktır. Elif ise Bahadır'ın ilgisine duyarsız kalamaz ve o da duygularını belli etmeye başlar... Peki şimdi ne olacak? Elif, Bahadır ve Kenan arasında mı kalacak? Kenan, Elif'e olan hisleri karşısında Bahadır'a nasıl bir tavır gösterecektir?

Tutsak merakla beklenen yeni bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!


İlgili Haberler

Tutsak final bölümünden nefes kesen kareler!

Tutsak'ta beklenmedik final sahnesi!

Tutsak final sahnesiyle herkesi şok etti!

Tutsak 9. Bölüm Fotoğrafları - FİNAL