X
X

Arda'nın Mutfağı - Bal Kabaklı Tavuk Kapama Nasıl Yapılır? - Bal Kabaklı Tavuk Kapama Tarifi

Bal Kabaklı Tavuk Kapama

MALZEMELER

4 adet dikdörtgen milföy hamuru

Tavuk için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
6 adet kemiksiz tavuk but
Tuz-Karabiber

Sebzeler için;
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan
1 dilim bal kabağı
Tuz
Karabiber
Tarçın
Yenibahar
Zencefil
3/4 su bardağı portakal suyu

Üzeri için;
1 yumurtanın sarısı

Arda'nın Mutfağı'nda neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabii ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

 

ÖZEL KLİPLER