X
X

Arda'nın Mutfağı - Enginar Dolması Tarifi - Enginar Dolması Nasıl Yapılır?

247 kez izlendi • 13 Haziran 2020

Enginar Dolması

MALZEMELER

14 adet asma yaprağı

7 adet enginar

İç pilav için;

1/4 su bardağı zeytinyağı

2 adet büyük boy soğan – ince yemeklik doğranmış

1 su bardağı pirinç - nişastası gidene kadar yıkanmış

1 avuç kuş üzümü -sıcak suda bekletilmiş

Tuz

Karabiber

1 yemek kaşığı toz şeker

2 yemek kaşığı dolmalık fıstık

1 + 1/4 su bardağı su

2 dilim limon

1 çay kaşığı yenibahar - piştikten sonra

2 dolu tutam kuru nane

Pişirmek için;

1/2 su bardağı zeytinyağı

1,5 su bardağı su

2 dilim limon

Tuz

 

Arda'nın Mutfağı'da neler mi var? Mevsiminde ürünler, ustasından lezzetler ve tabi ki Arda'nın dokunuşları! Arda'nın Mutfağı hayatınıza, mutfağınıza lezzet katmaya devam ediyor!

 

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR