X
X

Tavuk Kapama Tarifi - Tavuk Kapama Nasıl Yapılır? - Arda'nın Ramazan Mutfağı

Tavuk Kapama

MALZEMELER

10 - 12 adet tavuk baget
1 adet soğan
2 adet defne yaprağı
Tuz
Tane karabiber
2 litre su

Pilav için;
2 yemek kaşığı tereyağı
1 adet soğan
3 su bardağı pirinç
Tuz
Karabiber
2 yemek kaşığı tereyağı

Fırın tepsisine eklemek için;
4 su bardağı tavuk suyu - tavukları haşladığınız sudan

Tavukların üzeri için;
1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
2 - 3 yemek kaşığı ayçiçek yağı

Ramazan demek bolluk demek, bereket demek, paylaşmak demek! İster 1 tas çorba olsun, ister mükellef bir sofra! Hazırlanan yemeğin lezzeti bir başka, kurulan sofranın huzuru bambaşka olur! Bu Ramazan'da da iftar sofralarımızı hep beraber kuracağız! Lezzetli sofralar için tek yapmanız gereken "Arda'nın Ramazan Mutfağı"nı izlemek!

BÖLÜMLER

ÖZEL KLİPLER

FRAGMANLAR