X
X

Dalgalarla başbaşa

17.05.2011 Salı 10:19 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

Çağla Kubat, Dünya Sörf Şampiyonası'na katıldı...

Dünya Sörf Şampiyonası'na katılan Çağla Kubat, dördüncü günü, dördüncü sırada tamamladı. Kubat, "Amacım Türk bayrağını kürsüye taşımak" diyor.
ÇAĞLA KUBAT FANI OLUN!
Uluslararası Windsurf Federasyonu tarafından dünyanın en iyi, en güçlü 12 kadın rüzgar sörfçüsü arasında gösterilen Çağla Kubat, Dünya Sörf Şampiyonası’nın ikinci ayağı için Güney Kore’de mücadele ediyor. Kubat, 2010 Windsurf Turu Şampiyonluk Kupası’nda, kendi sınıfında üstün başarı göstermiş ve ‘2010 Yılının En Başarılı Yelken Sporcuları’ arasına girmeye hak kazanmıştı.
Dünya Sörf Şampiyonası bu yıl Vietnam, Güney Kore, Costa Brava, Aruba, Hırvatistan, Türkiye ve Fransa’da gerçekleştiriliyor. Şu sıralar şampiyonanın Güney Kore ayağında dalgalarla boğuşan sporcu, müsabakanın dördüncü gününü, dördüncü sırada tamamladı. Kubat’tan Türkiye’ye bir de mesaj var: “Ağaoğlu sponsorluğuyla yarıştığım 2011 sezonunda ilk defa podyuma bu kadar yakınım. Kalan üç günde amacım, Türk bayrağını kürsüye taşımak ve beni destekleyen herkesi özellikle bu izni veren ‘Arka Sokaklar’ dizisinin yapımcısı Türker İnanoğlu ve heyecanla yarışı takip eden ekibimi sevindirmek.”
Şampiyonanın bayanlar kategorisindeki son yarışı 15 Ağustos’ta Alaçatı’da tamamlanacak. Erkek sörfçüler, eylüle kadar yarışacak.

ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI