X
X

Yılın En İyileri seçildi

03.01.2012 Salı 16:26 (Güncellendi: 06.06.2020 - 00:55)

kanald.com.tr’nin “Yılın En İyileri” anketi sonuçlandı. İşte, rekor ilgi gören anketin sonuçları!

kanald.com.tr’nin düzenlediği ve yaklaşık 6 milyondan fazla oyun kullanıldığı, "Yılın En İyi Kadın - Erkek Oyuncusu" anketinde Beren Saat "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu", Engin Akyürek de "Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" seçildi.
 
Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı oylamaların sonucunda, "Fatmagül’ün Suçu Ne?" dizisinin iki starı rekor oy alarak birinciliği elde etti. Fatmagül'ün hikayesiyle, Türkiye’yi ekran başına kilitleyen Beren Saat, 1 milyon 191 bin 259 oy alarak "Yılın En İyi Kadın Oyuncusu" olurken, Kerim karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Engin Akyürek de 1 milyon 201 bin 276 oyla "Yılın En İyi Erkek Oyuncusu" seçildi.

YILIN EN İYİ KADIN OYUNCULARI
“Yılın En İyi Kadın Oyuncusu” anketinde Beren Saat’i, 325 bin 131 oyla “Umutsuz Ev Kadınları'nın her şeyi eline yüzüne bulaştıran sakar dulu Yasemin'e hayat veren Songül Öden izledi. Soner'e duyduğu büyük aşkın hüsranla sonuçlanmasıyla, derin bir üzüntü yaşayarak ekran başındakileri kahreden Aylin'i canlandıran Farah Zeynep Abdullah da 254 bin 377 oyla üçüncü oldu.

YILIN EN İYİ ERKEK OYUNCULARI
Engin Akyürek’in  “Yılın En İyi Erkek Oyuncusu” olduğu ankette, dizide kendisinin en büyük düşmanı olan Erdoğan'ı canlandıran Kaan Taşaner 554 bin 411 oyla ikinci sırada yer aldı. Bu sezon Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren “Kuzey Güney”in fırtına delikanlısı Kuzey'i canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ da aldığı 266 bin 085 oyla üçüncü sırada yerleşti.







ARKA SOKAKLAR VİDEOLARI