X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

1.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştıkları, yeni dizisi "A.Ş.K", 25 Eylül Çarşamba akşamı başlıyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı, senaryosunu Evren Şit ve Serdar Soydan’ın kaleme aldıkları "A.Ş.K", ilk bölümü ile saat 20.00’de ekrana gelecek.

A.Ş.K'ın ilk bölümünün konusu şöyle;
Bir spor kulübünde tenis dersleri vermekte olan Azra Özak (Hazal Kaya), uzun zamandır birlikte olduğu Kerem Gürsoy’u (Hakan Kurtaş) yüzme hocası olarak çalıştığı kulübe aldırır. İki âşık çok mutludur. Artık evlenmelerinin önünde hiçbir bir engel kalmamıştır. Kısa süre içinde para biriktirip dünya evine girebileceklerdir.

Kerem, işe başladığı gün İstanbul’un en zengin ailelerinden birine mensup olan Şebnem Vural’la (Aslı Tandoğan) karşılaşır. Azra’nın da öğrencisi olan Şebnem, Kerem’i görür görmez bu genç adamdan etkilenmiş, ona yakın olmak için sudan korkmasına rağmen yüzme dersi almaya başlamıştır.

Fakat işler, üçü için de yolunda gitmez. Kerem’in babası Rıza intihar eder. Kerem, hem babasını kaybetmiş, hem de ödeyemeyeceği kadar yüklü bir borçla, parasını isteyen tefeci Orhan Arslan’la karşı karşıya kalmıştır.

Şebnem ise, Azra’yla tenis dersi yaparken aniden fenalaşmış, gittikleri hastanede genç kadının iki sene önce geçirdiği lenf kanserinin nüks ettiği ortaya çıkmıştır.

Kader ağlarını örmeye, bu üç insanı ve gitgide ailelerini, sevdiklerini birbirine bağlamaya başlar. Azra, Kerem’i borç batağından kurtarmak için bir plan kurar. Şebnem ölümün kıyısında tutunacak bir el, bir umut arar kendine. Aşk bildiğini okur her zamanki gibi. Kahramanlarımızı kuralsız, yasaksız ve karanlık bir yola sokar.


Yapım : Gold Film
Yapımcı : Faruk Turgut
Yönetmen : Ömür Atay
Uygulayıcı Yapımcı : Ahsen Tüzün
Senarist : Elif Usman, Serdar Soydan
Görüntü Yönetmeni : Oktay Başpınar
Müzik : Aytekin Ataş - Erdem Doğan - Gürsoy Tanç
Sanat Yönetmeni : Zafer Kanyılmaz
Kostüm : Nilüfer Çamur
Oyuncular : Hazal Kaya (Azra), Aslı Tandoğan (Şebnem), Nebahat Çehre (Neslihan), Hakan Kurtaş (Kerem), Kaan Urgancıoğlu (Can),Tugay Mercan (Orhan), Elit İşcan (Semra), Sevtap Özaltun(Ece), Servet Pandur (Müzeyyen), Nihal Koldaş (Sırma), Güneş Emir(Melis), Osman Akça (Hasan), Gökay Müftüoğlu (Fırat), Erkan Can (Rıza)

BÖLÜMLER