X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

10.Bölüm

Yaşadıkları kötü bir tecrübe, Kerem ve Azra’nın birbirlerini ne kadar sevdiklerini bir kez daha anlamalarına neden oluyor.

Orhan’ın ahlaksız teklifi Kerem’i çıldırtır. Orhan’a saldırmaya çalışır ama Orhan’ın adamları onu dövmeye başlar. Azra çaresiz, ne yapacağını bilmemektedir. Neyse ki o sırada Fırat ve arkadaşları mekâna gelir ve Orhan’la adamlarını kıskıvrak yakalarlar. Azra, gelmeden önce akıl etmiş, Fırat’ı arayıp durumu haber vermiştir.

Azra ve Kerem ifade verdikten sonra karakoldan çıkarlar. Yaşadıkları bu kötü tecrübe onları birbirine yakınlaştırmıştır. Kerem ve Azra birbirlerini ne kadar sevdiklerini bir kez daha anlamıştır. Azra yaralı haldeki Kerem’i, o durumda evine gidemeyeceği için, kendi evine götürür.

Ancak pazardan dönen Müzeyyen, Kerem’i evde bulunca deliye döner. Kızına tüm o kötülükleri yapan, onu karnında çocuğuyla bir başına bırakan Kerem’in evlerinde ne işi vardır? Azra annesiyle tartışır ama Kerem olayın daha fazla büyümesinin önüne geçmek için evden çıkar. Gideceği yer tabii ki Vurallar’ın malikanesi olacaktır. Şebnem ve ailesine bir yalan uyduracaktır Kerem.
Azra, Kerem’i merak edip arar. Şebnem’in yanında olduğunu öğrenince kıskanır. Hemen ertesi gün Kerem’e gidip buna daha fazla devam edemeyeceğini söyler, bir an önce hatta hemen gidip Şebnem’e her şeyi söylemesini ister. Kerem ise Şebnem’le bunu konuşamayacağını söyler. Ancak Azra’nın aklına başka bir çözüm gelir. Kerem, Şebnem’e her şeyi yazacaktır. Evet, bir mektupla her şeyi bitirecek, gerçekleri ortaya koyacaktır.

BÖLÜMLER