X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

4.Bölüm

Kanal D’nin başrollerini; Hazal Kaya, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Hakan Kurtaş ve Kaan Urgancıoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi A.Ş.K’ın oyuncu kadrosuna bu bölümden itibaren Kenan Ece de dahil oluyor. Ece dizide, Şebnem’in eski nişanlısı Hakan Yıldız karakterini canlandıracak. Dizinin bu bölümünde; Kerem’den ansızın ayrılma kararı alan Şebnem, herkesin hayatını bir anda altüst ediyor.

Derin bir aşk duyduğu Kerem’den ansızın ayrılma kararı alan Şebnem, herkesin hayatını bir anda altüst eder. Her şey hayalini kurduğu şekilde ilerlerken, Kerem’in beklenmedik teklifi karşısında şaşıran Şebnem, içinde bulunduğu çaresizliğin bir kez daha farkına varır. Onun için tek çare, hastalığın onu götürdüğü yolda yalnız başına yürümektir. Gerçekleştiremeyeceği hayaller kurmanın ne ona ne Kerem’e ne de ailesine bir mutluluk getirmeyeceğini bir kez daha anlar. Kararını verir, buralardan mutlaka gitmelidir.

Neslihan, kızının Kerem’den ayrılma kararının ardından gelecek gelişmelerden habersiz, Şebnem ve Can’la hayatının en güzel gününü geçirir.

Bu sırada Kerem ve Azra ise, Şebnem’in bu kararı ile iyice çıkmaza girerler. Abdurrahman bir an için soluk aldırmaz. Artık onlar için de tek kurtuluş kaçmaktır. Ama bu kaçış hiç de sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Şebnem ise uzaklara gitmeyi planlarken kendini bambaşka bir yolda bulur.

BÖLÜMLER