X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm

Hakan’ın hayatına bir anda girmesi ile ikilimde kalan Şebnem, kararını veriyor ve Kerem’in evlilik teklifini kabul ediyor.

Orhan’la gece kulübünde ettikleri kavganın ardından Şebnem’in kendisini orada bırakarak gitmesine anlam veremeyen Kerem, Şebnem’in eski sevgilisi Hakan ile karşılaştığını Azra’dan öğrenir. Bu karşılaşmanın kendi ilişkilerine gölge olacağına inanır. Şebnem’in ise kafası karışmıştır. Hakan’ın hayatına bir anda girmesi ile ne yapacağını bilemez. Bir tarafta henüz aşık olduğu Kerem, diğer tarafta bir zamanlar evlenmeyi hayal ettiği Hakan.
Ama Şebnem kararını vermiştir, Kerem’in evlilik teklifini kabul edecektir. Bu mutlu haberi vermek için Kerem’in evine gittiği an ise Azra, Kerem’le hayatlarının akışını değiştirecek bir gelişmeyi Kerem’e söylemek üzeredir.

Diğer taraftan Orhan, Kerem ve Azra’nın planlarını anlamıştır. Artık elinde Kerem’i korkutmak için çok daha büyük bir koz vardır.

Azra hayatındaki sürpriz gelişme ile çaresiz kalır. Şebnem ise evlilik kararını ailesine açıklar ama kardeşinden beklenmedik bir tepki görür. Bütün bunlar olurken, üstelik sağlık durumu da kötüye doğru gitmektedir ve Hakan tekrar Şebnem’in hayatına girmek için fırsat kollamaktadır.

Kerem yaşadığı tüm baskı, sıkıntı ve vicdan muhasebesi arasında Şebnem’le evliliğe en çok yaklaştığına inandığı an, Can’dan hiç beklenmedik bir teklif alır.

BÖLÜMLER