X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

7.Bölüm

Şebnem, Kerem’le evleneceklerini, düzenledikleri partideki davetlilere duyuruyor.

Kerem, Can’ın hazırlattığı evlilik sözleşmesinin altına imzasını atar. Şebnem sevinmiştir. Kerem’den bir an bile şüphe etmediğini, onun sözleşmeyi imzalayacağını bildiğini söyler. Daha sonra partiye dönüp Kerem’le evleneceklerini, oradaki davetlilere duyurur. Azra, Kerem ve Şebnem’i el ele sahnede görmeye dayanamaz. Hamile olmasının da etkisiyle çok duygusal ve hassas olmuştur.

Parti çıkışında Kerem’in yanına gider ve aralarındaki küskünlüğün ne kadar süreceğini sorar Kerem’e. Kerem ise ona kızgın olduğunu, bebeği aldırmakla büyük hata ettiğini söyler. Azra, Kerem’e gerçeği söylemediği için, içi kan ağlamaktadır. Oysa artık Kerem’in de kendisine söylemediği bazı gerçekler, Kerem’in de sırları vardır. İmzaladığı sözleşmeden bahsetmemiştir Kerem. Kurdukları planı geçersiz kılan bu gelişmeyi Azra’dan saklamıştır.

Ertesi sabah Şebnem Vural ve Kerem Gürsoy’un evleneceği haberi duyulur ve işler daha da karışık bir hal alır. Azra ve Kerem bir anda ailelerine, arkadaşlarına yalan söylemek zorunda kalır. Dahası birbirleriyle konuşmamakta, birbirlerinden çok önemli şeyler saklamaktalardır.

BÖLÜMLER