X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

8.Bölüm

Orhan’dan, Kerem’in borcunu ödediğini öğrenen Azra, büyük bir yıkım yaşıyor.

Önce inanmak istemez duyduklarına. Kerem’e sormalı, ondan duymalıdır bunu. Ancak Kerem de yalanlamaz, yalanlayamaz Orhan’ın söylediklerini. Peki, ne yapacaktır Azra? Bu gerçekle, Kerem’in kendisinden bu denli önemli bir şeyi saklamış olduğu gerçeğiyle nasıl yaşayacaktır? Düğünden çıkar Azra. Kapıda annesi ve kardeşiyle karşılaşır. Düğünde rezillik çıkartmaya gelen Müzeyyen, kızını mekânın kapısında görünce şaşırır. Azra orada ne aramaktadır? Şebnem ve Kerem’in düğününe neden gelmiştir? Azra, annesinin sorularına cevap vermez. Sadece eve gitmek istemektedir.

Orhan’sa kardeşi, evet öz be öz kardeşi olan Kerem’den intikamını almak için yeni bir adım atar. Bu adım, Kerem’i ve annesi Sırma’yı zor durumda bırakacak, onların hayatını altüst edecektir.

Azra düğünün ertesi günü, balayına gitmeye hazırlanan Kerem ve Şebnem’in kaldığı otele gelir. Amacı Kerem’e hala karnında çocuğunu taşıdığını, kürtaj yaptırmadığını söylemek ve onu Şebnem’den ayrılıp kendisiyle evlenmeye ikna etmektir. Fakat Kerem bunu öğrendikten sonra, Azra’nın beklediği tepkiyi vermez. Kerem’in kararı, Azra’yı dönüşü olmayan bir yola sokacaktır.

BÖLÜMLER