PERŞEMBE 21.45
The Traitors Türkiye
SALI 20.00
Beyaz'la Joker
HAFTA İÇİ 14.00
Gelinim Mutfakta
HAFTA İÇİ 09.00
Neler Oluyor Hayatta?
CUMARTESİ 13.00
Arda'nın Mutfağı
PAZAR 13.45
Arda ile Omuz Omuza
HAFTA İÇİ 19.00
Kanal D Ana Haber
HAFTA SONU 18.45
Kanal D Haber Hafta Sonu
CUMARTESİ 09.45
Magazin D Cumartesi
PAZAR 09.45
Magazin D Pazar
CUMARTESİ - PAZAR 08.30
Konuştukça
PAZAR 12:45
Pazar Gezmesi
Küçük Ağa
07:00 YAYINDA
Neler Oluyor Hayatta?
09:00 YAYINDA
Yaprak Dökümü
11:00 YAYINDA
Gelinim Mutfakta
14:00 YAYINDA
Arka Sokaklar
16:45 YAYINDA
Kanal D Ana Haber
18:30 YAYINDA
Kılıbık
20:00 YAYINDA
The Traitors Türkiye
21:45 YAYINDA
Arka Sokaklar
23:30 YAYINDA
Gelinim Mutfakta
02:15 YAYINDA
Zalim İstanbul
04:45 YAYINDA
Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’nun Bora’sı Aytaç Şaşmaz ile Rüzgar’ı İdris Nebi Taşkan hem yakışıklılıkları hem göz alıcı tarzlarıyla yaz ekranını kasıp kavuracaklar.
‘Baht Oyunu’nda popüler bir internet platformunun sahibi ve başyazarı olan Bora yakışıklılığıyla tüm kadınları kendine hayran bırakırken mesafeli duruşu kadınların ona yaklaşmasına engel oluyor. Daima şık ve havalı görünen Bora ile anlaşmak zor, kalbini fethetmek ise neredeyse imkansız. Bora’nın şirketinde çalışmaya başlayan Ada, Bora’nın zor karakterini bizzat deneyimleyecek.
Bora’nın şirketinin çalışanlarından olan Rüzgar ise sempatik ve sıcak tarzıyla ilgiyi üzerine toplayan bir genç. Çapkınlığıyla nam salmış Rüzgar, Ada ile ilişkisini bitirdikten sonra yeni aşklara yelken açarak ilk aşkıyla evlenemezse mutsuz olacağına inanan Ada’yı zor durumda bırakacak.
‘Baht Oyunu’nun iki yakışıklı jönü arasındaki kıyasıya rekabet diziye damgasını vuracak.
Erkan Birgören ve Tuna Kıygı’nın senaristliğini yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturuyor. ‘Baht Oyunu’, ilk aşkıyla mutluluğu yakalayamazsa sonsuza kadar mutsuz olacağına inanan Ada’nın hikayesini izleyicilerle buluşturacak.
‘Baht Oyunu’, ilk bölümüyle 15 Haziran Salı akşamı 20:00’de Kanal D’de…