X
X

‘BAHT OYUNU’NDA TUĞÇE, ADA’YI SIRRINI AÇIKLAMAKLA TEHDİT ETTİ!

29.09.2021 Çarşamba 10:37 (Güncellendi: 29.09.2021 - 10:37)

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, sürprizlerle dolu on beşinci bölümüyle ekrana geldi.

Baht Oyunu’nun on beşinci bölümünde; Bora, Nergis’in karşısına çıkıp Ada’ya olan hislerini açıkladı. Nergis, Ada’nın ilk aşkıyla beraber olacağını söyleyince Bora, Ada’nın ilk aşkının peşine düştü.

Ada ve yeni boşanma avukatı Turgut, davayı görüşmek üzere birlikte akşam yemeğine çıktı. Ada’yı dedektif gibi takip eden Bora restoranda ikisini baş başa görünce, Turgut’un, Ada’nın ilk aşkı olduğu fikrine kapıldı.   

Ada’nın ilk aşkının peşinde olan diğer isim olan Tuğçe, Turgut’la konuştuktan sonra düğümü çözdü ve Ada’nın ilk aşkının Rüzgar olduğunu anladı. Bunun üzerine Ada’ya gidip sırrını saklaması karşılığında Bora’dan ayrılmasını şart koştu.

Ada’ya evlenme teklifi edecek olmanın heyecanını yaşayan Bora ise ailesiyle beraber Ada’nın kapısını çaldı.  

Baht Oyunu 16. Bölüm Fragmanı:

Ada ve Bora ayrılıyor mu?

İsteme merasiminde olaylar karışır. Bora ve Ada için gelindiği ortaya çıkınca herkes şok yaşar. Bora ise duydukları karşısında yıkılır. Ada ise yolun sonuna geldiğini düşünmektedir. Ada ve Bora ayrılacak mı?

 Baht Oyunu yeni bölümleriyle her Salı Kanal D’de!

Baht Oyunu Son Bölümü İzle:

BAHT OYUNU VİDEOLARI