X
X

Baht Oyunu yeni bölümüyle büyük ilgi gördü!

04.08.2021 Çarşamba 10:58 (Güncellendi: 04.08.2021 - 10:58)

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi “Baht Oyunu”, sürprizlerle dolu yedinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Reytinglerde de üst sırada yer alan dizi , sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle de en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

‘Baht Oyunu’nun yedinci bölümünde Ada, Bora’ya söylediği yalanların ağırlığına daha fazla dayanamayarak şirketten istifa etmeye karar verdi. Ada bu kararını açıklamaya hazırlanırken, kendini Bora ile birlikte mezun olduğunu söylediği üniversitede buldu. Bora, burs verdiği öğrencilerle düzenlenen etkinliğe Ada ile birlikte katıldı.

Ada etkinlik boyunca üniversiteyi tamamlamadığını Bora’dan saklamak için çabaladı. Ardından yalanını daha fazla sürdüremeyeceğinin farkına vararak işten ayrıldı. Bora, Ada’nın bu beklenmedik hamlesi karşısında büyük bir hayal kırıklığına uğradı. İstifasının sebebini öğrenmeye çalışsa da Ada’nın ağzından laf alamadı.

Ada’nın evinde ise bambaşka bir problem baş gösterdi. Rüzgar ve Ada, davetsiz misafirleri Celal’i idare etmek için uğraş verdiler. Celal, ikisinin hiç evlilik fotoğrafı olmadığını görünce bir fotoğraf çekimi organize etti. Bu sırada Ada, Bora’dan aldığı telefonla şirkete gitti ve şirketle ilişkisinin tamamen kesildiğini öğrendi. Ada, içinde Rüzgar ile isimlerinin yazılı olan yüzüğü Bora’dan saklamaya çalışırken düşürüp kaybetti.

Ada yeni işine başlarken Bora iş toplantısı için Ada’nın çalıştığı restorana rezervasyon yaptırdı. Karşısında Bora ve Tuğçe’yi gören Ada büyük bir şaşkınlık yaşarken, Bora, Ada’yı bir kez daha karşısına alıp neden istifa ettiğini öğrenmek istedi. 

Ada, sır gibi sakladığı gerçeği Bora’ya itiraf edecek mi?

Baht Oyunu yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de...

BAHT OYUNU VİDEOLARI