X
X

Baht Oyunu yeni bölümüyle yine çok izlendi!

07.07.2021 Çarşamba 10:30 (Güncellendi: 07.07.2021 - 10:30)

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı sevilen dizisi ‘Baht Oyunu’ yeni bölümü ile ekrana geldi. Reytinglerde üst sıralarda yer alan dizi, sosyal medyada da #BahtOyunu etiketiyle en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

‘Baht Oyunu’nun dördüncü bölümünde Ali, Bora’nın Ada’ya karşı ilgisi olduğunu ima etti. Selin de Ada’nın Bora’ya bir şeyler hissettiğini düşündü ve bunu Ada’ya söyledi. Hem Ada hem Bora bu iddiaları reddetti. Bunun üzerine Bora, Ada’ya karşı sert bir tavır aldı ve onu kişisel işlerinden uzak tuttu. Ada ise kariyerine odaklanmayı seçerek Bora’nın gözüne girmeyi hedefledi.

Ada, Rüzgar’a artık ondan vazgeçtiğini söyledi ve Tuğçe’ye dikkat etmesini tembihleyerek Rüzgar’ın aklına şüphe tohumlarını ekti. Rüzgar ve Ada’nın baş başa konuştuğunu gören Bora, Ada’yı şirkette dikkatli davranması konusunda uyardı. İşini kaybetmekten korkan Ada, Bora ile arasını düzeltmek için çabalasa da bir sonuç alamadı.

Ada’ya karşı bir şey hissetmediğini ispat etmeye çalışan Bora, eski kız arkadaşı Fulya ile buluştu. Ada ve Tuğçe de Bora’nın peşinden buluştukları restorana gidip tesadüfen karşılaşmış gibi yaptı ve Bora ve Fulya’nın masasına oturdular. Laf dalaşıyla başlayan Ada ve Fulya tartışması kavgaya dönünce ortalık fena karıştı. Yaşanan olaya çok öfkelenen Bora, Ada’nın işine son vermek üzereyken Elif’in kaybolduğu haberi bir anda işleri değiştirdi.

Elif, Aslan’ın arabasına gizlice binerek Ada’nın evine kadar gitti. Bora ve Zafer, Elif’i almaya gittiklerinde Bora ve Ada’nın çekişmesi burada da devam etti. Üstüne Bora ayağını sakatlayınca, Ada, Zafer’in ısrarıyla Bora’ya evde refakat etmek zorunda kaldı.

Aile yemeği sırasında Bora ve Ada arasında aşk üzerine bir tartışma yaşandı. Tartışma öyle büyüdü ki Ada masayı terk etti. Bora, Ada’nın arkasından bakmakla yetindi.

‘Baht Oyunu’, yeni bölümüyle 13 Temmuz Salı akşamı 20.00’de Kanal D’de…

BAHT OYUNU VİDEOLARI