X
X

Baht Oyunu'nda Ada ve Rüzgar yakalanacak mı?

01.09.2021 Çarşamba 10:36 (Güncellendi: 01.09.2021 - 10:36)

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi “Baht Oyunu”, sürprizlerle dolu on birinci bölümüyle büyük ilgi gördü. Reytinglerde de üst sırada yer alan dizi, sosyal medyada #BahtOyunu etiketiyle de en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

‘Baht Oyunu’nun on birinci bölümünde Rüzgar, Tuğçe ile ilişkisine son verip Ada’ya dönmeye karar verdi. Üstelik grafik departmanının başına geçebilmek için elindeki kozla Tuğçe’yi tehdit etmeye kalkıştı.

Rüzgar’ın ilgisine karşılık vermeyen Ada, onu Tuğçe ile barıştırmaya karar verdi. Ada, Bora’yı da yanına çekerek Rüzgar ve Tuğçe’yi bir araya getirecek imkanlar yarattı. Rüzgar, Tuğçe ile barışmaya bir türlü ikna olmayınca Ada’nın planları suya düştü.

Ada, zor durumda kalan Tuğçe’nin imdadına yetişti ve ikili Rüzgar’ı grafik departmanının başına getirmeyi başardı. Ardından Rüzgar’ın odasına gidip artık kendisini rahat bırakmasını istedi. Ada ve Rüzgar evlilikleri üzerine tartışmaya başlamışken, kapının ardından gelen sesle bu konuşmaya birinin kulak misafiri olduğunu fark etti ve büyük panik yaşadı.

Baht Oyunu yeni bölümleri ile her Salı Kanal D’de...

BAHT OYUNU VİDEOLARI