X
X

Baht Oyunu'nda Bora, Ada'dan vazgeçmedi!

15.09.2021 Çarşamba 10:32 (Güncellendi: 15.09.2021 - 10:32)

Kanal D’nin, yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı dizisi ‘Baht Oyunu’, 14 Eylül Salı akşamı on üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

Bora, Ada’nın ayrılık nedenine ikna olmaz ve işin aslını öğrenmeye çalışır. Ada gerçeği söyleyemediği için ailesindeki kadınların kötü bahtını öne sürer. Böylece Bora’yı kendinden uzak tutacağını düşünür ama Bora ne bu baht oyununa inanır ne de Ada’dan vazgeçer.

Bora, Ada’nın batıl inancını kırmaya çalışırken şirketin ortasında ilişkilerini herkese ilan eder. Ada ve Bora’nın ilişkisi hem şirkette hem evde bomba etkisi yaratır.

Tuğçe ve teyzesi Nergis tarafından sıkıştırılan Ada, duygularına karşı koyup Bora’yı inandırmak için çeşitli yollara başvurur. Ancak bu baht oyunu hiç beklenmedik sonuçlar yaratır.

Baht Oyunu 13. Bölümden önemli anlar:

Senden asla vazgeçmeyeceğim!

Ada, gizlediği sır yüzünden Bora'nın hazırladığı romantik geceden gözyaşları içinde kaçar. Bora bu duruma anlam veremez ve hemen peşine düşer. Ada'nın bulunduğu taksiyi durdurur ve aşkı için savaşacağını söyler. Ada bu ısrardan mutlu olsa da, geçmişindeki sır yüzünden korkmaktadır.

Bora, Ada'ya olan aşkını çalışanlarına haykırdı!

Ada ve Bora, şirketin terasında gelecekleri için konuşmaktadırlar. Ada, Bora'ya bu işin yürüyemeyeceğini anlatsa da nafile olur. Bora ısrarcıdır ve Ada'yı şoke eden bir harekette bulunur. Bora tüm çalışanlarını toplar ve Ada ile sevgili olduklarını ilan eder. Ada, çok şaşırır Bora'nın bu cesaretine. Bu açıklamaya Selin ve Ali çok mutlu olurlarken, Tuğçe ve Rüzgar üzgün bir şekilde odalarına çekilirler.

Aşık oldum!

Tuğçe, Bora'nın açıklamasından sonra çok kötü olur. Odasına gelen Ada'dan bunun hesabını sorar. Ona göre Ada, Bora'ya ulaşabilmek için kendisini kullanmıştır. Ada ise, başlarda böyle bir duygusunun olmadığını açıklar. Zaman içinde Bora'ya aşkının ortaya çıktığını itiraf eder.

Ada ve Bora fena yakalandı!

Bora ve Ali, hırsızlardan yedikleri dayaktan sonra Ada'nın evindedirler. Ada ona çok üzülmüştür ve hemen bakıma başlar. Bora, Ada ile baş başa kalmak istediğinden Selin ve Ali'yi evden çıkarmayı başarır. Ada, Bora'ya yemek hazırladığı sırada odaya girer ve gördükleri karşısında şoke olur. Bora, Ada'yı acı çektiğine inandırmak için rol yapmaktadır. Bu şok üzerine ikinci bir şok zili çalan evin kapısında beklemektedir. Ada kapıyı açıp karşısında Celal Beyi görünce kala kalır. Bora ise, onların yanına "Sevgilim" diye Ada'ya hitap ederek gelmiştir.

Baht Oyunu yeni bölümleriyle Salı 20.00'de Kanal D'de!

BAHT OYUNU VİDEOLARI