X
X

Beyaz Show 10 Şubat 2017 bölümüne İrem Derici ve Mustafa Ceceli damgasını vurdu!

11.02.2017 Cumartesi 01:46 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Beyaz Show 10 Şubat 2017'de yayınlanan son bölümü ile ekran başındakilere eğlenceli anlar yaşattı. Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, Beyaz Show'a bu hafta; Pop müziğin sevilen ismi Mustafa Ceceli, ünlü şarkıcı İrem Derici, Halk Sağlığı Uzmanı Oğuz Özyaral, "Olanlar Oldu" filmiyle izleyenleri kahkahalara boğan güzel oyuncu Tuvana Türkay, "Fırıldak Ailesi" filmiyle Yılmaz Vural; filmin yaratıcısı, mizahın usta kalemi Varol Yaşaroğlu ve "Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısıyla listeleri alt üst eden Çağatay Akman konuk oldu.

Beyaz Show son bölümünde, sohbeti, eğlencesi, esprileri ve sürprizleriyle bu hafta yine şahaneydi!

Programın giriş bölümünde usta mizahçı Varol Yaşaroğlu ve tuttuğu takımın renkleri fark etmeksizin herkesin sevdiği teknik direktör Yılmaz Vural konuk oldu. Beraber çalıştıkları ‘Fırıldak Ailesi’ filminin fragmanı izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

“Es” ve “Kalbimin Tek Sahibine” şarkılarına yaptıkları düetle Mustafa Ceceli ve İrem Derici stüdyodaki seyircilerin ve ekran başındakilerin kulaklarının pasını sildi.

Son zamanlarda verdiği kilolarla dikkat çeken İrem Derici için yayınlanan EYPİO’nun da yer aldığı ‘İrem kilo alsana’ ve Halk Sağlığı Uzmanı Oğuz Özyaral’ın katıldığı programlardan kolajlanan komik anların bulunduğu VTR’ler izleyenleri kahkahaya boğdu.

Ata Demirer’in hem senaryosunu yazıp hem de başrolde oynadığı, güzel oyuncu Tuvana Türkay’ın da rol aldığı “Olanlar Oldu” filminin fragmanı izleyicilerden tam not aldı.

Dünya çapında yayılan bir akım olan “Mannequin Challenge” ilk defa bir talk-show programında yapıldı! Beyaz’ın çağrısıyla bütün stüdyodakiler İrem Derici ve Mustafa Ceceli’nin playback okumasına tepki gösterirken dondu.

Giresun’da karda üşüyen köpeğe örttüğü montuyla herkesin takdirini kazanan “Bülent Kalpakçıoğlu”, metroda tasmaya bağladığı ananası gezdirip görenleri şaşkına çeviren “Elif Usta” ve hoşlandığı gri ojeli kızı sosyal medyayı seferber ederek bulup tanışan “Cihan Coşkun” Beyaz Show’un konuğu oldu.

Mustafa Ceceli ve İrem Derici, ekranlarda ilk defa düet yaptıkları yeni “Kıymetlim” isimli şarkılarını seslendirdiler. Şarkı dinleyenleri adeta büyüledi.

Çıkış yaptığı “Gece Gölgenin Rahatına Bak” şarkısı kısa zamanda yüz milyondan fazla tıklanan Çağatay Akman, performansıyla izleyicileri coşturdu.

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI