X
X

Beyaz Show'da eğlence dolu bir gece yaşandı!

05.05.2017 Cuma 10:43 (Güncellendi: 07.04.2020 - 17:01)

Sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta; ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan, Türk pop müziğinin sevilen sesi Ayşe Hatun Önal, "Eski Sevgili" filminin başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil, güzeller güzeli Almeda Abazi, çıkardığı "Salla Gitsin" isimli şarkıyla Baran Bayraktar ve "Kültürlerarası İletişim Uzmanı" Ferhan Alesi konuk oldu.

Ünlü sunucu ve şarkıcı Alişan gece boyunca söylediği şarkılar ve bütün sempatikliğiyle herkesin ilgi odağı oldu.

Beyaz ve Ayşe Hatun Önal’ın beraber oynadıkları skeç herkesi gülmekten kırıp geçirirken, geceye renk kattı.

Beyaz’ın, Alişan’la yaptığı "Göz Göze" bölümü yine herkesi güldürdü.

Tolgahan Sayışman yakışıklılığı ile ilgi odağı olurken, Bade İşçil’le rol aldıkları yeni filmleri hakkında anlattıklarıyla herkesi meraklandırdı.

Beyaz Show’da bir geceye daha birbirinden güzel kadınlar damga vurdu. Ayşe Hatun Önal, Bade İşçil ve Almeda Abazi güzellikleriyle adeta göz kamaştırdılar.

Son günlerin “Hit" şarkısı "Salla Gitsin" ile Baran Bayraktar, Beyaz Show stüdyosunu da salladı.

"Kültürlerarası İletişim Uzmanı" Ferhan Alesi, farklı kültürlerde farklı anlamlar taşıyan ve karmaşa yaratabilecek jest ve mimikleri anlatırken dinleyenler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

5 Mayıs Beyaz Show Bölümü:

Beyaz Show, birbirinden eğlenceli anları, şahane konukları, müthiş sürprizleri, komik videoları ve şen kahkahalarıyla Kanal D'de olmaya devam edecek...

BEYAZ SHOW VİDEOLARI