X
X

Bir Litre Gözyaşı 4. Bölümde Cihan’ın herkesi şaşırtan kararı ne?

28.10.2018 Pazar 08:00 (Güncellendi: 13.02.2019 - 15:11)

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölümünde Ali, Cihan’a ciddi olduğunu göstermek için bir yüzük hediye eder. Cihan ise herkesi şaşırtarak yüzüğü takmayı istemez. Peki Cihan’ın böyle davranmasının sebebi ne?

Bir Litre Gözyaşı son bölümde neler oldu?

Cihan ve arkadaşları, Ballıkayalar Kanyonu’na giderler. Orada yaptıkları kamp sırasında Mahir ile dertleşirler. Mahir’in hüzünlü yüzünü orada gören Cihan, ağabeyini nasıl kaybettiğini öğrenir. Ali, Mahir ile Cihan’ın yakınlığını fark etse de buna ses çıkarmaz.

Gençlerin kayalıklarda yaptıkları tehlikeli yürüyüş, herkes için şok edici bir şekilde sonuçlanır. Ali’nin arkasından yürüyen Cihan, onun uzattığı elini tutamaz ve aşağıya düşer. Ufak burkulmalarla kazayı atlatan Cihan, hastaneye kaldırılır. Beyincik dejenerasyonunun artan etkileri her geçen gün Cihan’ın hayatını daha zorlaştırmaya başlar. Cihan, kendisinde olan bu değişimlere anlam veremezken yaşadığı talihsizliği atlatmaya çalışır.

Muzo ve Figen, Cihan’a gerçekleri anlatmaya karar verir. Cihan’ın hastalığını söylemeye hazırlanırlarken, Figen’in annesinin eşi sürpriz bir ziyaret gerçekleştirir. Kimsenin bilmediği bir gerçeği itiraf eder ve her şeyin seyri bir anda değişir.

Mahir’in, Cihan’a ilgisi olduğunu fark eden Ali, Cihan’a bir yüzük alır. Cihan, gördüğü bu sürpriz hediye karşılığında oldukça şaşırır. Ali, Cihan’ın kendisine bağlandığını düşünse de bu kadar kolay olmaz. Zira Cihan, Ali’nin yüzüğünü takmamaktadır ve Ali’nin bu gerçeği Mahir’den öğrenmesi aralarında büyük bir kavgaya neden olur.