X
X

Bir Litre Gözyaşı 7. Bölümde Mahir’den herkesi şaşırtan açıklama!

18.11.2018 Pazar 10:29 (Güncellendi: 05.12.2023 - 12:08)

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölümünde Cihan, hastaneye kaldırılıyor; Mahir ona olan hislerini dile getiriyor! Cihan’a olan aşkını ifade eden Mahir’in bu sözlerine Ali tanık oluyor!

Bir Litre Gözyaşı son bölümde neler oldu?

Beyincik dejenerasyonu hastalığı olduğunu öğrenen Cihan için hayat yeniden başlar. Ali’nin kendisinden ayrılmak istediğini Mahir’den öğrenen Cihan, hastalığını da tasadüf eseri öğrenmişti. Cihan, kalan günlerinde tüm hayallerini gerçekleştirmek ister. Bu yolda en büyük desteği Mahir’den görmektedir. Ailesinin bile gerçeği sakladığını öğrenen Cihan, Mahir ile birlikte hareket eder.

Cihan’ın tüm dileklerini kağıtlara yazarlar ve bir kutuya koyarlar. Rastgele çektikleri dilek ikisi için de büyük bir sürpriz olur. Zira bu dilek; Cihan’ın gelinlik giymeyi istemesidir. Mahir, Cihan’ın mutlu olmasını ve tüm dileklerini gerçekleştirebilmesi için her şeyi yapmaya hazırdır. Cihan’ın gelinlik giyebilmesi için bir oyun organize ederler. Cihan’a evlilik teklifi yapar ve bunun neticesinde her ikisi de giyinerek nikah dairesine giderler.

Cihan, bir hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşasa da bu olay, ailesi tarafından tepkiyle karşılanır. Figen ve Muzo, Cihan’ın son zamanlardaki davranışlarına bir anlam veremezler. Cihan ise ailesinin hastalığını saklamasından ötürü kızgındır ve onlarla yüzleşmek için doğru anı beklemektedir.

Mahir, Cihan’a olan duygularına engel olamazken, Ali ikilinin yaptıklarını öğrenir. Cihan’ı hasta olduğu için terk eden Ali, geri adım atar. Yaptığı planla okuldayken Cihan’a romantik bir evlilik teklifi yapar. Üstelik bu teklif, Mahir ile Cihan’ın oyunu gibi olmayacaktır. Cihan, bu teklifi şaşkınlıkla karşılar ve nasıl bir adım atacağını bilemez.

Bir Litre Gözyaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!