X
X

Bir Litre Gözyaşı 8. Bölümde Cihan, Mahir’e ne cevap verecek?

25.11.2018 Pazar 12:45 (Güncellendi: 05.12.2023 - 18:24)

Bir Litre Gözyaşı’nın yeni bölümünde Mahir, Cihan’a olan duygularını daha fazla saklamak istemiyor ve harekete geçiyor! Ali’nin evlilik teklifi sonrası onunla yeniden barışan Cihan, kalbine söz geçirebilecek mi?

Bir Litre Gözyaşı son bölümde neler oldu? 

Cihan’ın hastalığını öğrendikten sonra onunla yapamayacağını anlayan Ali, telefonlarını çıkmamaya başlamıştı. Cihan, neler olduğunu sorgulamış ve Ali de ondan ayrılmak istediğini dile getirmişti. İkili arasındaki yüzleşme, gizli gerçeği ortaya çıkarmıştı. Mahir, Cihan’ı teselli etmek isterken hastalığını ağzından kaçırmıştı.

Bu durum Cihan için yeni bir başlangıç olur. Cihan, artık sayılı günlerinin kaldığının farkındadır. Artık kalan günlerini doya doya yaşamak ve hayatı boyunca yapmadığı şeyleri yapacaktır. Bu yolda en büyük destekçisi Mahir olur. Mahir ile Cihan, Cihan’ın tüm dileklerini gerçekleştirmeye çalışır. Öyle ki, Cihan’ın gelinlik giyme isteğini bile yerine getirirler. İkili aralarındaki oyuna Hande’yi de dahil ederler ve gerçek bir nikah kıyılıyormuş gibi nikah dairesine gidip, tebrikleri kabul ederler.

 Bunu öğrenen Ali ise vakit kaybetmez ve Cihan’ı kaybetmek istemediğini anlar. Ali, okulda herkesin ortasında Cihan’a evlilik teklifi yapar. Ali, hatasını kabul ettiğini ve Cihan ile yeniden bir araya gelmeyi arzuladığını ifade eder. Cihan, Ali’nin bu sözleri karşısında onu affetse de kalbi bambaşka şeyler söylüyordur.

Mahir’in ilgisi karşısında duygu karmaşası yaşayan Cihan, Ali’ye artık aşık olmadığını fark eder. Üstelik Mahir de harekete geçmeye niyetlenir. Fakat Cihan’ın tek problemi Ali değildir. En yakın arkadaşı Hande de Mahir’i sevdiğini söyler. Aklı ve kalbi arasında sıkışıp kalan Cihan’ın tercihi ne olacak?

Bir Litre Gözyaşı, heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!