Skip to main content
 
Adıyaman'ın yöresel tatlarından Sarımsaklı Tavuklu Pilav tarifi Bizden Lezzetler'de!
Adıyaman'ın yöresel tatlarından Sarımsaklı Tavuklu Pilav tarifi Bizden Lezzetler'de!

Malzemeler:

4 adet tavuk budu

2 su bardağı pilavlık bulgur (280 gr)

150 gr margarin (3 yemek kaşığı)

1 kâse haşlanmış nohut (150 gr)

3 su bardağı tavuk suyu

2 çay kaşığı tuz  (8 gr)

3 diş sarımsak

1,5 çay kaşığı tuz  (sarımsak için) (6 gr)

Kızartmak İçin:

1 su bardağı sıvı yağ (200 cl)

Pilav Üzerine:

Yarım çay kaşığı karabiber (3 gr)

25.01.2016 Pazartesi 10:24   (Güncellendi: 07.09.2016 Çarşamba 12:39)
Sence Hangisi?

{{question.Title}}

Benzer Videolar