X
X

Hayat Yolunda Kanal D'de başlıyor

25.09.2014 Perşembe 15:22 (Güncellendi: 15.08.2023 - 15:28)

8 Ekim Çarşamba 20:00'de yepyeni bir dizi başlıyor.

Kanal D'nin başrollerini, Engin Öztürk, Nur Fettahoğlu, Burak Yamantürk, İpek Karapınar, İlker İnanoğlu, Sinem Öztürk, Yıldıray Şahinler, Ceyda Tepeliler, Fulya Ulvan ve Ediz Hun'un paylaştığı, yapımcılığını D Production'ın üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini Feride Kaytan'ın üstlendiği Hayat Yolunda, 8 Ekim Çarşamba 20:00'de izleyiciyle buluşacak.

 
İşte ilk fragman!
 

  
Genel Hikaye:
Prof. Doktor Veysel Bey, İstanbul'da kar amacı gütmeyen bir özel hastanenin sahibidir. Hastane, borçları yüzünden zor durumdayken, doktorların bir kısmı istifa eder. Tüm ömrünü hastalarına adamış bir insan olarak, yıllarca emek verdiği hastanesinin kapanmasına gönlü razı olmayan Veysel Bey, hastaneyi kurtaracak bir ekip kurmaya karar verir.
 

 
Veysel Bey’in kendi gibi doktor olan kızı ve tek varisi Yelda, tıp fakültesinden tanıdığı ve babasının öğrencisi olan bir grup doktoru biraraya getirir. Türkiye’nin değişik yerlerinden bir araya gelen beş doktor, birbirlerinden oldukça farklı karakterlere sahiptir ancak, tek bir ortak noktaları vardır... Beşi de başkalarının dertlerine derman olmaya çalışırken, kendi dertlerini çözme konusunda oldukça başarısızdır. Zamanla, bu hastane onların sadece iş yeri değil, ailesi, sığınağı da olur. Sadece hayatlarını kurtardıkları hastaları için değil, birbirleri için de vazgeçilmez olurlar.

HAYAT YOLUNDA VİDEOLARI