X
X

Hıçkırık'ın kostüm ve stil danışmanlığını Uğurkan Erez üstlendi!

25.12.2017 Pazartesi 10:09 (Güncellendi: 16.03.2018 - 09:30)

Hafta içi her gün ekrana gelecek olan Hıçkırık’ın stil danışmanlığını TV ve moda dünyasının ünlü ismi Uğurkan Erez yapıyor.

Kerime Nadir’in aynı adlı ölümsüz eserinden uyarlanan "Hıçkırık" 1 Ocak Pazartesi'den itibaren hafta içi her gün saat 15.00'da Kanal D ekranında izleyici ile buluşuyor.

Başrollerini Sezgi Sena Akay ve Barış Arda Hacıoğlu’nun paylaştığı, iki usta isim Selçuk Özer ve Nurseli İdiz’in de kadrosunda yer aldığı Hıçkırık’ın yönetmenliğini Fırat Gürsoy üstlenirken, senaryosunu Redife Zerener ve Gökhan Korkusuz kaleme alıyor. 

Hafta içi her gün ekrana gelecek olan Hıçkırık’ın stil danışmanlığını Tv ve moda dünyasının ünlü ismi Uğurkan Erez yapıyor. İlk kez bir dizisin stil danışmanlığını yapan Erez  "Daha önce hiç böyle bir işe girmemiştim. Hıçkırık dizisinin yapımcısı Sevgi Birsel bana dizinin stil danışmanlığı teklifiyle geldi. Projeye çok güvendim neden olmasın dedim, buraya kadar geldik. Daha da iyi olacağına inancım tam!" dedi.

Yakında izleyici ile buluşacak olan Hıçkırık’ın genel hikayesi şöyle;

Kenan ve Nalan’ın acılı ve imkansız aşkının anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle; Kenan, çocuk yaşta ailesini kaybetmiş ve yetimhanede geçirdiği acı dolu yıllardan sonra İstanbul’un en zengin işadamlarından Azmi Karaoğlu onu bulmuştur. Azmi Bey, Kenan’a sahip çıkmış ve onu yetimhaneden kurtararak kendi konağına almıştır. Kenan’ın hayatını asıl değiştiren ise, Azmi Bey’in evinde henüz çocuk yaştayken tanıştığı Azmi Bey’in kızı Nalan olmuştur. Kenan ve Nalan birlikte büyümüş; birbirlerinin en yakın dostu, sırdaşı haline gelmişlerdir.  Bu yakınlık, aradan geçen 15 yılda büyük bir aşka dönüşür. Günümüzde iki genç de 20’li yaşların ortalarına gelmiştir. Birbirlerine delicesine aşıklardır ancak bu aşkı itiraf edecek cesareti bulamamaktadırlar. Kenan ve Nalan’ın hayatını altüst eden kişi ise, son derece tehlikeli ve ürkütücü bir adam olan İlhami olur.

HIÇKIRIK VİDEOLARI