X
X

İkizler Memo - Can 18. Bölüm - Can ve Memo'nun velayeti kimde kalıyor?

23.03.2019 Cumartesi 11:24 (Güncellendi: 02.08.2019 - 11:11)

İkizler Memo - Can 23 Mart Cumartesi yayınlanan yeni bölümde ikizlerin gerçek annesi Dilek, açtığı velayet davasını kazanabildi mi?

İkizler Memo - Can yeni bölümde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Uzun yıllardan sonra ortaya çıkan Dilek, tekrar çocuklarına kavuşmak ister. Onur'un karşısına çıkan Dilek, çocuklarınıı almak istediğini ve bundan sonra onunla kalması gerektiğini söyler. Bu sözler karşısında deliye dönen Onur ise bu konuda asla geri adım atmaz. Dilek ise çocuklarını alma konusunda kararlıdır. En kısa zamanda bir velayet davası açar. Herkes büyük bir tedirginlik içindedir. Mahkemeden çıkacak olan karar Memo ve Can için nasıl sonuçlar doğurdu?

Öte yandan Osman'ın yine başına gelmeyen kalmaz. Öncelikle Yaren'le evlenme konusunda sürekli çeşitli girişimlerde bulunan Osman, yine sürpriz bir evlilik teklifinde bulunur. Osman'ın aldığı yüzük karşısında şaşkına dönen Yaren ise ne yapacağını bilemez. Bunun yanı sıra Osman başını yine belaya sokar. Ancak bu sefer kuyruklu bir beladır. Engerek Ali lakaplı mafya babasının adamlarını dövmüştür. Engerek Ali’nin ise ona bir teklifi olur. Peki bu teklif ne oldu?

İkizler Memo - Can yeni bölümüyle Cumartesi 19.45'te Kanal D'de!

İKİZLER MEMO - CAN VİDEOLARI