X
X
Component Name: VideoDetailPlaylist - Error: Unmapped members were found. Review the types and members below. Add a custom mapping expression, ignore, add a custom resolver, or modify the source/destination type For no matching constructor, add a no-arg ctor, add optional arguments, or map all of the constructor parameters ============================================================================================================================================================================ AutoMapper created this type map for you, but your types cannot be mapped using the current configuration. VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Backstreets.Web.UI.Components.VideoDetailPlaylist.VideoDetailPlaylistComponentItemModel -> Backstreets.Web.UI.Models.Components.ScheduleCard.ScheduleCardComponentViewModel (Destination member list) Unmapped properties: OnAir

6.Bölüm-FİNAL

Kanal D’nin başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın paylaştıkları “İnadına Yaşamak” adlı dizisi final bölümü ile ekrana geliyor.

Çınar, çocuk yuvasında hiç tanımadığı bir yalnızlıkla yüzleşirken, Ali ve Zeynep onu yanlarına almak için çare bulmaya çalışır. Bugüne kadar Zeynep ve Çınar'ı korumak için elinden geleni yapan Ali, bu kez kalbi ve geçmişi arasına sıkışıp kalmıştır. Ali'nin suskunluğuna anlam veremeyen Zeynep, kalbinin değil mantığının sesini dinleyip Selim'in evlilik teklifini kabul eder. Kıbrıslı'nın komaya girmesi her şeyi daha da karıştırır ve Zeynep ile yüzleşen Damla, babasının intikamını almak için, aşkına karşılık alamamanın acısıyla Ali'yi vurur.

BÖLÜMLER