X
X

İyi Aile Babası dizisinin oyuncularını tanıyalım! İyi Aile Babası dizisinin konusu ne? İlk bölüm neler olacak?

16.11.2020 Pazartesi 17:56 (Güncellendi: 27.11.2020 - 19:56)

Kanal D'nin ekranlara taşıyacağı sit-com formatlı aile komedisi "İyi Aile Babası" yakında başlıyor! İzleyici, İyi Aile Babası dizisinin konusunu, başrol oyuncularını, oyuncuların nasıl karakterleri canlandıracağını, dizi ne zaman yayınlanacak gibi soruların cevaplarını merak ederken, birbirinden keyifli tanıtımlar yayınlanmaya devam ediyor. İyi Aile Babası dizisinin Mehmet Ali'sini hangi oyuncu canlandırıyor? Şebnem Bozoklu İyi Aile Babası dizisinde hangi karakteri canlandırıyor? İyi Aile Babası dizisinin tanıtımı yayınlandı mı? İyi Aile Babası rap şarkısı için stüdyoya giren başrol oyuncuları, sergiledikleri performansla beğeni topladılar. İyi Aile Babası dizisinin rap müziğini kim söylüyor? Peki, İyi Aile Babası dizisinde kim kimdir? İşte detaylar!

Kanal D'nin merakla beklenen aile komedisini anlatan yeni dizisi İyi Aile Babası hakkında tüm detaylar! 

İyi Aile Babası dizisinin oyuncularını tanıyalım! Dizide hangi oyuncu hangi karakteri oynuyor!

Mehmet Ali Pamuk / Çağlar Çorumlu

Evli, 3 çocuk babası. İstanbul doğumlu, aslen Adanalı. Tıp Fakültesi mezunu, aile hekimi. Hem çekirdek, hem de geniş ailesine çok düşkün. Aile bağlarına çok önem veriyor. İyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak için büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de çok idealist bir hekim.

Aslı Pamuk / Şebnem Bozoklu

Mehmet Ali’nin 25 yıllık karısı, 3 çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer sahibi. Kocasına ve çocuklarına çok düşkün, çalışkan, fedakar, aşırı titiz, mükemmeliyetçi ve modern görüşlü bir kadın. Hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı veriyor.

Arife Pamuk / Melek Baykal

İki çocuk annesi, Adana’da doğmuş, İstanbul’da büyümüş ve yine kendisi gibi Adanalı olan, dönemin sıkı emniyet amirlerinden Kerami ile evlenmiş. Çocuklarına, ve özellikle küçük oğlu Mehmet Ali’ye çok düşkün. Kerami, emekli olup 7/24 evde olmaya başlayınca, aralarında tatlı bir didişme başlamış.

Kerami Pamuk / Salih Kalyon

Doğma büyüme Adanalı. Polis lisesinden mezun olduktan sonra tayini İstanbul’a çıkmış ve sonrasında hep İstanbul’da kalmış. Hayatta bir tek karısından çekiniyor. Emekli olduktan sonra, 7/24 evde karısının boyunduruğu altında olmaktan çok sıkılmış durumda, evden kaçıp, arkadaşlarıyla vakit geçirmek için her numarayı çeviriyor.

Rıfkı Pamuk / Timur Acar

Hala anne ve babası ile aynı evde yaşıyor. Lisede beden eğitimi öğretmeni ve basketbol takımının koçu. Çok iyi niyetli ve temiz kalpli bir adam olduğu için kolay kandırılan, bir yanı var.

Ayfer / Bahar Süer

Rıfkı’nın beden eğitimi öğretmenliği yaptığı liseye yeni gelen psikolojik rehberlik danışmanı. Rıfkı ile öğretmenler odasında ilk karşılaştıkları anda birbirlerine aşık oluyorlar.

Emre Güney / Berke Üsdiken

Genç ve yakışıklı pratisyen hekim. Mehmet Ali’nin yanında asistan hekimlik yapıyor. Çok iyi aile ve okul eğitimi almış, bilgili, kültürlü, iyi kalpli.

Damla Pamuk / Ecrin Su Çoban

9. Sınıfa gidiyor. Ailenin en akıllı, düzgün, çalışkan çocuğu. Bu yüzden de annesine çekmiş.

Oğulcan Pamuk / Berat Efe Parlar

Lise sona giden tembel, hayta, yaramaz bir çocuk. Bilgisayar oyunlarına aşırı düşkün.

Aydan Hemşire / Beste Bereket 

Aile Hekimliği Kliniğinde başhemşire. Aşırı anaç ve sağduyu sahibi.

Çilem Hemşire / Rukan Demir

Aile Hekimliği Kliniğinde yardımcı hemşire. Aşırı derecede saf, sakar ve instagram-kolik.

İyi Aile Babası dizisinin konusu ne?

Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali, evli ve üç çocuklu bir aile babasıdır. Mehmet Ali mahalle arasında özel halk sağlığı kliniği sahibi, idealist bir hekim ve daha da idealist bir aile babasıdır. Mehmet Ali, tıp fakültesinde okurken, kampüste tanıştığı, halkla ilişkiler bölümünde okuyan ve çok güzel bir İstanbul Kadıköy kızı olan Aslı’ya aşık olmuş ve sonunda O’nunla evlenmeyi başarmıştır. 

Aslı da, Mehmet Ali’yi severek evlenmiştir; ama zavallının, Mehmet Ali ile evlenirken, aynı anda Mehmet Ali’nin ailesiyle de evleniyor olduğundan haberi yoktur. Mehmet Ali, evlendikten sonra, en azından bir süreliğine kira vermemek için, eskiden Adana’nın önemli ağalarından olan İbrahim dedesinin annesine bıraktığı üç katlı eski apartmanın orta katında oturmayı uygun görünce; yeni evli çiftin tüm hayatları, giriş katında oturan anne babalarının hayatıyla iç içe geçmiştir.

Yıllar geçmiş, çiftin çocukları olmuş, hepsi okul çağına gelmiş, hatta büyük kızları evlenme çağına yaklaşmıştır, ama değişen hiçbir şey olmamıştır. Zavallı Kadıköy kızı Aslı, hala aynı apartmanda, giriş katında oturan kayınvalidesi ve kayınpederi ile birlikte yaşamaktadır ve 7/24 kayınvalide baskısı altındadır.

İyi Aile Babası dizisinin kadrosunda kimler var? İyi Aile Babası dizisinin senaristi kim? Yönetmeni kim? Müziği kime ait?

Yapım: Süreç Film

Yapımcı: Ali Gündoğdu

Yönetmen: Hakan Algül 

Senaryo: Tayfun Güneyer 

Genel Koordinator: Akın Topuz 

Oyuncular: Çağlar Çorumlu(Mehmet Ali Pamuk), Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk), Melek Baykal(Arife Pamuk), Salih Kalyon (Kerami Pamuk), Timur Acar (Rıfkı Pamuk), Bahar Süer (Ayfer),Berke Üsdiken (Emre Güney), Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk), Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk) Beste Bereket (Aydan Hemşire), Rukan Demir (Çilem Hemşire)

“İyi Aile Babası”nın müziğini kim söylüyor? Müzik kime ait?

“İyi Aile Babası”nın sözleri Özlem Akgüneş, müziğinin ise Batuhan Fırat’a ait müziği başrol oyuncularından  Çağlar Çorumlu ve Şebnem Bozoklu stüdyoda seslendirdi. Çağlar Çorumlu ile Şebnem Bozoklu’nun rap tarzı şarkıyı söylerken kaydedilen keyifli anları ise sosyal medyada ise büyük ilgi gördü.

İyi Aile Babası Rap Klip

İyi Aile Babası dizisi ne zaman yayınlanacak? İyi Aile Babası dizisinin tanıtımı yayınlandı mı?

 

İYİ AİLE BABASI VİDEOLARI