X
X

İyi Aile Babası setinden ilk kareler geldi!

04.11.2020 Çarşamba 10:21 (Güncellendi: 27.11.2020 - 18:08)

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği sit-com formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası”nın çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. “İyi Aile Babası” dizisinin yayın günü belli oldu. İyi Aile Babası ne zaman yayınlanacak? İyi Aile Babası dizisinin tam kadrosunda kimler var? İzleyiciden övgü alan tanıtımlarıyla dikkat çeken Kanal D'nin yeni dizisi için özel olarak hazırlanan platoda çekimlerden ilk kareler geldi.

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi 3 Aralık Perşembe 20.00'da izleyici ile buluşacak...

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı projede; Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, Melek Baykal, Salih Kalyon, Timur Acar,Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir rol alıyor.

Dizide; Anadolu Yakası’nda özel bir klinik sahibi olan halk sağlığı hekimi Mehmet Ali (Çağlar Çorumlu), karısını ve çocuklarını çok seven, fedakar bir aile babasıdır. Aynı zamanda alt kat komşuları olan annesine de çok düşkündür. Bu yüzden sürekli karısı ile annesi arasında kalıp, ikisi arasında zorlu bir arabuluculuk görevi üstlenmektedir.

Başarılı oyuncu kadrosu ve iddialı senaryosuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanan "İyi Aile Babası", şimdiden en çok merak edilen diziler arasında yerini aldı.

İyi Aile Babası dizisinin tam kadrosunda kimler var?

Oyuncular: Çağlar Çorumlu(Mehmet Ali Pamuk), Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk), Melek Baykal(Arife Pamuk), Salih Kalyon (Kerami Pamuk), Timur Acar (Rıfkı Pamuk), Bahar Süer (Ayfer),Berke Üsdiken (Emre Güney), Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk), Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk) Beste Bereket (Aydan Hemşire), Rukan Demir (Çilem Hemşire)

İyi Aile Babası dizisi ne zaman yayınlanacak? İyi Aile Babası dizisinin tanıtımı yayınlandı mı?

 

İYİ AİLE BABASI VİDEOLARI