X
X

Kısmetse Olur 17 Mayıs Çarşamba 424. Yeni Bölüm'de Melis'in Ailesi ve İlkay Karşı Karşıya!

17.05.2017 Çarşamba 09:59 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 424.Bölüm fragmanında İlkay, Melis'in ailesiyle tanışmaya gidiyor ancak sohbet sırasında ikili arasında çıkan tartışma sonucu Melis yüzük atıyor! Aileler yanında yaşanan bu durumdan sonra İlkay ve Melis ilişkisinde neler olacak? Kısmetse Olur yeni bölümde neler yaşanacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde, İlkay ve Melis ailelerini bir araya getirmeye karar veriyor. Yüzük takıldıktan sonra kaynaşma amaçlı yapılan bu tanışmaya Melis, annesi ve teyzeleri ile katılıyor ancak İlkay beklenenin aksine yalnız geliyor. İlkay'ın ailesinden hiç kimsenin gelmemesi Melis'i çıldırtıyor. İstenmeyen gelin imajından çıkamayan Melis, bu durumu bir türlü düzeltemediği için İlkay'a tepki gösteriyor. Melis'in Ayten teyzesi ise eğer İlkay'ın ailesi Melis'i istemiyorsa, onşarın oğullarını kaybedeceğini söylüyor. Önemli olan İlkay'ın Melis'i sevmesi ve istemesi olduğunu belirterek, Melis'i sakinleştirmeye çalışıyor. Sinirden deliye dönen Melis ise İlkay'ın bu sakin tavırları karşısında çileden çıkıyor ve ailesinin yanında yüzüğü çıkarıp İlkay'ın yüzüne fırlatıyor.

Melis'in yüzüğü atmasıyla daha fazla dayanamayan İlkay ise evi terk ediyor. Melis'in teyzeleri duruma engel olmaya çalışıyor ancak İlkay arkasına bile bakmadan gidiyor. Peki şimdi Melis ve İlkay ilişkisinde durumlar ne olacak? Ailelerin gözü önünde yaşanan bu olaydan sonra ilişkilerini toparlayabilecekler mi?

Öte yandan geçen sezonun yarışmacılarından olan Batuhan, programa konuk oluyor. Adnan ve Didem'le bir konuma yapıyor. Önceki geldiğinde Onur ve Aycan'ı desteklediğini ve bu yüzden Didem'n verdiği röportajda ayrımcılık olarak gördüğü durumu açıklıyor. Adnan'la kötü zamanlar yaşayan ve sonrasında barışan Batuhan, eğer ki onca olaydan sonra Adnan ve Didem'i desteklerse bunun etik olmayacağını savundu. 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

KISMETSE OLUR VİDEOLARI