X
X

Kısmetse Olur 19 Mayıs Cuma 426.Yeni Bölüm'de Adnan ve Didem'in Kına Gecesi Yapılıyor!

19.05.2017 Cuma 09:12 (Güncellendi: 29.08.2017 - 10:38)

Kısmetse Olur son bölümün ardından yayınlanan 426.Bölüm Fragmanında, Adnan ve Didem çifti için kına gecesi yapılıyor. Adnan ve Didem'in kına gecesinde neler yaşanacak?

Kısmetse Olur yeni bölümde, evde eğlenceli bir gün yaşanıyor. Günün başlarından itibaren Melis'in yeni gelin adayı Emine kılığına girerek, damatlar evinde yaptıkları herkesi güldürüyor. Emine olarak Emre'ye talip olan Melis, yine muzurluk peşinde yapmadığını bırakmıyor. 

Öte yandan İlkay ve Melis arasındaki buzlar eriyor. Son olarak aileyle olan tanışma anında yüzüğünü İlkay'a fırlatan Melis, yüzüğünü geri istiyor. İlkay ise bu olaydan sonra Melis'in yüzüğünü geri vermeme kararı alıyor. Peki ilkay'ın bunu yapmasının altında yatan sebep ne?  Melis, ne olursa olsun İlkay'la evlenmek istediğini dile getiriyor. Programdan birinci olarak çıkmasalar bile dışarıda da yine İlkay'la olmak istediğinin altını çiziyor. 

Adnan ve Didem'in kına gecesinde ise tüm adaylar havasını buluyor. Adaylar önce Adnan ve Didem'e takı takıyor. Melis, Didem'e çeyrek altın takarak esprili bir şekilde herkesi güldürüyor. Eve gelen davul zurna ise güne damgasını vuruyor. Gelinler evinde bir araya gelen adaylar bir anda müziğe kapılıp halay çekmeye başlıyor. 

Kısmetse Olur yeni bölümüyle hafta içi her gün 12.30'da kanald.com.tr'de!

 

KISMETSE OLUR VİDEOLARI