X
X

Fırın Ağzı Tarifi

25.10.2013 Cuma 13:13 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kayseri'nin yöresel tatlarından Fırın Ağzı tarifi, Mutfağım programında...

Malzemeler:
1kg kuzu pirzola
3 adet domates
5 adet biber
1 baş sarımsak
1 tatlı kaşığı toz biber
1 tatlı kaşığı tuz
5 çorba kaşığı zeytinyağı

Yapılışı: Pirzolalar pul biber, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile harmanlanır ve fırın tepsisine dizilir. Üzerine bolca sarımsak, doğranmış domates ve biber yayılır. Fırında pişirilir. İç pilav ile servis yapılır. 


Tarifin videosunu izlemek için TIKLAYIN!

Tüm yörelerin yemek tariflerini görmek için TIKLAYIN

MUTFAĞIM VİDEOLARI