X
X

"Mutfağım" başlıyor

27.12.2011 Salı 10:20 (Güncellendi: 07.09.2016 - 12:39)

Kanal D’de yepyeni bir yemek programı başlıyor!

Sunuculuğunu Nursel Ergin’in yapacağı ve hafta içi her gün sabah kuşağında ekrana gelecek “Mutfağım”, 2 Ocak Pazartesi günü Kanal D'de başlıyor.
 
“Mutfağım” her gün farklı bir şehirde
“Mutfağım”, her gün farklı bir şehre gidecek ve o yörenin yemekleri, o şehirdeki kadınlarla, onların mutfağında Nursel Ergin’le birlikte yapılacak.
 
Önce alışveriş
Programın sunucusu Nursel Ergin, konuk olacağı eve gitmeden önce, birlikte hazırlayacakları yemekler için ev sahipleriyle birlikte alışveriş yapacak. Onlar alışveriş yaparken veya buluşup sohbet ederken, bu sırada da gidilen şehrin özellikleri ve öne çıkan yemekleri tanıtılacak. 
 
Ev sahibi ve evi de tanıtılacak
Nursel Ergin, sohbet sırasında, ev sahibini izleyicilere tanıtacak ve ne yemekler yapacaklarını öğrenecek. Ardından da birlikte eve geçilecek. Nursel Ergin burada, konuk olduğu evi izleyicilere tanıtacak. Bahçesini, havuzunu, kilerini, kısaca görebilecek her yeri görüntüleyecek. Varsa sandıklarını açacak, çeyizlerine, evin içindeki örtülere, aksesuarlara bakacak.Evi gezdikten sonra ise mutfağa geçilecek ve yemekler yapılmaya başlanacak. Yemekleri ev sahibi yaparken, Nursel Ergin de ona yardım edecek.Bu sırada Nursel Ergin yapılan yemeklerle ilgili püf noktaları da izleyicilerle paylaşacak. Yine yemekler yapılırken Nursel Ergin ve ev sahibi, eşiyle nasıl tanıştıkları, kayınvalide-gelin ilişkileri, çocukları, meslekleri gibi konularda da sohbet edecekler. 
 
Ve yemekler masada
Yemeklerin hepsi yapıldıktan sonra, Nursel Ergin ve ev sahibi birlikte masayı hazırlayacak ve hazırladıkları tüm yemekleri sergileyecekler. Bu yemeklerin haricinde, kendisinin daha önceden yaptığı ya da, komşularının, tanıdıklarının veya akrabalarının da getirebilecekleri yemekleri de sergileyip, izleyicilere tanıtacak.

MUTFAĞIM VİDEOLARI