X
X

Kanal D'de Poyraz Karayel Rüzgarı Esti!

09.01.2015 Cuma 13:18 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı!

Kanal D’nin başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Engin Benli, Mustafa Alabora, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem, Cem Cücenoğlu, Halit Karaata, Enis Yıldız, Ataberk Mutlu, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, yeni dizisi ‘Poyraz Karayel’in birinci bölüm yemeği 07 Ocak Çarşambagecesi Ela Maçka Restaurant’ ta yapıldı.Yapımını Limon Film, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, senaryosunu  Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘Poyraz Karayel’in yemeğine oyuncular ve yapım ekibi tam kadro olarak katılırken Doğan TV Holding CEO’su İrfan Şahin ve Kanal D yöneticileri de yer aldı.

Poyraz Karayel Sosyal Medyada Büyük İlgi Gördü
Poyraz Karayel ilk bölümü ile sosyal medyada gündeme oturdu. Twitter kullanıcıları, #poyrazkarayel etiketiyle, diziyi Türkiye Gündeminde tutarak TT yaptılar. 
İşte o mesaj ve yorumlardan bazıları;

@yenieskiantika : Poyraz Karayel'de Burçin / İlker (Ayşegül / Poyraz) uyumu harika olmamış mı? #poyrazkarayel
@caglaonturk : Beklenen dizi cidden müthiş başladı! #poyrazkarayel
@erkangoral: #poyrazkarayel ilk bölümü harika! Bence herkesin merakla bekleyeceği bir dizi, izlemeye değer!
@cglynbrcn: Bu gece Türkiye'nin dört bir yanında #poyrazkarayel rüzgarları esiyor!

Kanal D’nin iddialı yapımı “Poyraz Karayel” dizinin konusu şöyle;

Poyraz Karayel işlemediği bir suç yüzünden görevden uzaklaştırılan eski bir polistir. Hayatta sevdiği, değer verdiği her şeyden, mesleğinden, karısından ve oğlundan koparılmış ama bütün bunlara rağmen hayatla adeta dalga geçerek ayakta kalabilmiştir. Poyraz, Emniyet Amiriyle yaptığı anlaşma sonucu, oğlunu kayınpederinden almak için mafyanın içine girmeyi kabul eder. Bu arada tanışıp aşık olduğu Ayşegül’ün , yanına girdiği mafya babası Bahri’nin kızı olduğundan habersizdir.

 

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI