X
X

Poyraz, Ayşegül için Sahnede!

26.10.2015 Pazartesi 12:23 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel yeni bölümde, İlker Kaleli’nin kendi sesinden “Unutamadım” büyük beğeni topladı...

Kanal D’nin yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı’nın yaptığı, başrollerini; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu, Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaştıkları, başladığı günden bu yana ilgiyle izlenen ve büyük beğeni toplayan dizisi “Poyraz Karayel”in bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde, Poyraz Ayşegül için sahneye çıkıyor.

Ayşegül, Sinan’ın söylediklerinden sonra Poyraz’dan uzak durup onu tamamen hayatından çıkarmaya karar vermiştir. Mete’ye bir şans vermek isteyen genç kadın, Mete’nin arkadaşının nişanına gitmeye karar verir.

Poyraz'ın ise Ayşegül’e olan aşkından vazgeçmeye niyeti yoktur. Mete ile nişana giden Ayşegül, sahnede Poyraz’ı görünce neye uğradığını şaşırır. Çünkü Poyraz, Ayşegül için sahnededir…

Aşkın ve nefretin, dostluğun ve düşmanlığın, iyiliğin ve kötülüğün en uçlarda yaşandığı “Poyraz Karayel”, sürpriz gelişmelerle Çarşamba  akşamı saat 20.00’de Kanal D’ de…Sakın Kaçırmayın!

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI