X
X

Poyraz Karayel 13.Bölüm Yayında! Poyraz, Zafer'in fişini çekiyor!

01.04.2015 Çarşamba 23:00 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel 13.Bölüm'de rüzgar bu defa Poyraz'dan yana esiyor... Zafer hedefine aldığı Poyraz'ı öldüremeyince, Poyraz bakın nasıl bir hamle ile ipleri eline alıyor!

Bahri'yi korumak için kendini siper eden Poyraz, Zafer'in adamları tarafından vuruluyor ve hastanede yaşam mücadelesi veriyor.  Ayşegül ise Poyraz’ın vurulmasından dolayı hala Bahri’yi suçlamaktadır. Bahri Poyraz’ın kendisi için canını tehlikeye attığını öğrendiğinde çok üzülür. Ayşegül ise Poyraz’ın bunu neden yaptığının farkındadır ve Poyraz’dan kolay kolay vazgeçmeyecektir.  Poyraz'ın çekip gitmek yerine kalıp Bahri için canını feda ettiğini gören Bahri ise Poyraz'ı karşısına alır ve onla konuşmaya karar verir.

Öte yandan bütün planları bozulan Zafer için artık Poyraz tek hedeftir. Poyraz'ın başına bela olacağını anlayan Zafer, onu ortadan kaldırmayı kafasına koymuş ve Poyraz'ı öldürmek için hastaneye adamlarını yerleştirmiştir. Ancak Ayşegül, beklenmedik bir şekilde olanların farkına varıp, Poyraz'ı hastaneden kaçırmayı başarmıştır.

Songül ise çocuk sahibi olmak için başını belaya sokacak bir yola girerken Sadreddin, Zülfikar, Sefer ve Taşkafa da büyük bir tuzağa doğru gitmektedir. 

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI