X
X

Poyraz Karayel 80. Bölüm'de neler oldu? 81.Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

15.02.2017 Çarşamba 17:17 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel, 15 Şubat Çarşamba 2017 akşamı yayınlanan son bölümde, Poyraz Girişim üyelerinden tek tek intikam almaya yemin etmişti! Ve herkesi şoke eden büyük bir gelişme yaşanmıştı, peki Poyraz ve ekibini bekleyen büyük sürpriz ne? Poyraz Karayel 81.Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Poyraz Karayel yeni bölümde, Ayşegül'ün Poyraz'a bir sürprizi var! Uzun süredir Çınar'la boşanmaya çalışan ancak bir türlü boşanamayan Ayşegül sonunda Çınar'ın da vekalet vermesiyle artık özgür bir kadın olduğunu ilan etti.  Ayşegül, artık Çınar'la boşandıklarını büyük bir sevinç ile Poyraz'a söylüyor. Bunun üzerine Sinan yine yapıyor yapacağını... Babasına akıl veren Sinan, "Mesajı aldın mı?" diyerek önce onu sorguluyor. Poyraz'ın durumu anlamaması üzerine ise Sinan "Boşandım dedi, artık özgür bir kadınım dedi, evlenelim diyor sana, anlamadın mı baba?" diyerek durumu özetliyor...

Öte yandan Zülfikar da Meltem'in hafızasını kaybettiği günden itibaren tüm çabasıyla ona her şeyi yeniden hatırlatmaya çalışıyor. Meltem'e eskileri hatırlatmaya çalışan Zülfikar'ın denediği yöntemler ise herkesin yüzünü güldürüyor. Peki Meltem, Zülfikar'ın bu çabalarına nasıl karşılık verecek? Yavaş yavaş hafızası yerine gelecek mi yoksa onları kötü bir sürpriz mi bekliyor?

Sakin bir hayat hayali kuran Poyraz'ı ise yine zorlu bir mücadelenin içinde görüyoruz... Bu defa yanında yine Zülfikar, Sadreddin ve Taş Kafa olan Poyraz, bu mücadeleden sağ çıkabilecek mi? Onları bekleyen kötü sürpriz ne olacak? Ayşegül, yanına Meltem'i de alarak nereye mekan basmaya gidiyor? Poyraz ve ekibi bir havuzda ölüm kalım savaşı verirken, onları bu duruma getiren olay ne oldu ve bu durumun üstesinden nasıl gelecekler şimdiden merak konusu...

Eda, Girişim'den yeni bir isme daha ulaşıyor. Ancak bu kişi Poyrazları pek de ikna etmiyor. Peki, Eda'nın Girişim üyesi olduğunu iddia ettiği kişi kim? 

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Poyraz Karayel son bölümün ardından herkes 81.Bölüm fragmanını bekledi. Peki Poyraz Karayel 81.Bölüm fragmanında neler olacak? Poyraz ve ekibi düştükleri tuzaktan kurtulabilecek mi? Yoksa zorlu bir mücadele yine onları mı bekliyor? Ayşegül ve Poyraz arasında yeni gelişmeler yaşanacak mı?

Poyraz Karayel merakla beklenen yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI