X
X

Poyraz Karayel 82. Bölüm Final Fragmanı yayınlandı mı?

22.02.2017 Çarşamba 16:00 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel, 22 Şubat Çarşamba 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümde, Zafer'in kardeşi Savaş için intikam vakti gelmiştir ve tuzağına düşürdüğü Bahri Umman alevlerin arasında can vermek üzeredir!

Poyraz Karayel son bölümde ortalık epeyce karışıyor!
Poyraz ve ekibi büyük bir tehlikenin içine düşüyor. Girişim'in izini sürerken beklenmedik olay ve kişilerle karşı karşıya gelen ekip, onları bekleyen tehlikeden habersiz zorlu bir mücadele içine giriyor. Poyraz ve ekibi sabaha kadar işknece görür ve çaresizce bir kurtuluş yolu ararlar. Onları kurtaracak olan yardım eli ise sürpriz birinden gelir. Poyraz ve ekibi su kişi sayesinde kurtulabilecek midir?

Poyraz Karayel 81. Bölümün ardından yeni bölüm fragmanı yayınlanmadı. Poyraz Karayel, 82. bölümle final yapacak. Poyraz Karayel Final Fragmanı büyük merakla bekleniyor.

Öte yandan Ayşegül, geçtiğimiz bölümde Çınar'la tamamen boşanmış ve mahkeme kararını Poyraz'la paylaşmıştı. Artık özgür bir kadın olduğunu dile getiren Ayşegül, Poyraz'a da yavaş yavaş evlilik sinyalleri göndermeye başlamıştı. Poyraz Karayel yeni bölümde de işte bunun üzerine Poyraz, Ayşegül için özel bir sürpriz hazırlar. Hazırladığı bu sürpriz Ayşegül'ün aklını başından alacak türdendir. Yeni bölüm fragmanında yüzük taktıkları görünen Ayşegül ve Poyraz yoksa nişanlanıyor mu? Mutluluk sonunda Ayşegül ve Poyraz'ın kapısını çalacak mı?

Zafer Biryol'un intikamını almak için dönen Savaş'ın hedefinde ise Bahri Umman vardır. Zafer'i öldürme emrini kendi verdiğini itiraf eden Bahri, Savaş'ın intikam planı karşısında nasıl bir hamle yapacak? Bahri, ölüme adım adım yaklaşırken Savaş Biryol'a kimden yardım gelecek? Nevra, Girşim'e yeniden dahil olmak için bu defa kimi harcayacak?

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Poyraz Karayel yayınlanan son bölümün ardından ise Poyraz Karayel 82. yeni bölüm fragmanının yayınlanıp, yayınlanmayacağı merak konusu... Yeni bölüm fragmanında finale hazırlanan ekibi ne gibi sürprizler bekleyecek? Bahri Umman ölümün pençesinden kurtulabilecek mi?Poyraz Karayel izleyicileri büyük finalde nasıl bir sonla karşılaşacak?

Poyraz Karayel merakla beklenen yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI