X
X

Poyraz Karayel 9.Bölüm Yayında! Şok Gelişme!

05.03.2015 Perşembe 09:14 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel'de heyecan dolu gelişmeler ardı ardına yaşanmaya devam ediyor...Sinan'ın velayetini almaya çok yaklaşan Poyraz'ı mahkeme çıkışı kötü bir sürpriz karşılıyor! Poyraz üzerine atılan bu iftiradan nasıl kurtulacak?

Poyraz, kendisine kumpas kuranın peşine düşüyor! Mümtaz’ın ihanetini öğrenen Poyraz, Bahri’nin yanında kalmaya karar vermiş ve bu durum Ayşegül’le arasındaki gerilimin artmasına sebep olmuştur

Ayşegül’e işi bırakacağını söyleyen Poyraz’ın, son anda fikir değiştirip Bahri Baba’yı tercih etmesi Ayşegül’ün canını fena yakar. Bir şeylerden şüphelenen genç kadın, pes etmez ve Poyraz’ın bu kararı almasının ardındaki sebebin peşine düşmeye karar verir. Ayşegül’ün çıktığı bu yol, onu Mümtaz’a kadar getirir.

 

Poyraz bir taraftan da Bahri’nin kasasındaki ses kayıtlarını almaya çalışır. Bu sayede Mümtaz’ın kim için çalıştığını da öğrenecektir. Aynı zamanda Ayşegül’le de arasındaki gerilimi düzeltmeye çalışmaktadır. Zafer’le anlaşma yapan Sadreddin ise Poyraz’a bir oyun hazırlar. Sinan’ın velayet davasından sevinçle çıkan Poyraz’ı kötü bir sürpriz beklemektedir.

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI