X
X

Poyraz Karayel son bölüm yayında!

01.02.2017 Çarşamba 23:33 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel 1 Şubat Çarşamba 2017’de yayınlanan 78.Bölüm’de neler oldu? Poyraz, Girişim tarafından kaçırılan Ayşegül ve Sinan’ı kurtarabilecek mi? Poyraz, kendini nasıl bir tehlikeye atacak?

Poyraz Karayel 78.Bölüm’de Poyraz Nevra’dan aldığı bilgilerle Girişim’in izini sürmeye devam ederek Sinan ve Ayşegül'ü kurtarmak üzere yola çıkar. Onları kurtarmanın tek yolu ise toplantıda Poyraz'ın çektiği fotoğrafları Girişim Üyelerine götürmektir. Zamanla yarışa giren Poyraz bir an önce fotoğrafları elde edip yerine ulaştırmayı kendine hedef edinir. Ancak Poyraz'ın hesaba katmadığı bir gerçek vardır. Girişim'in izini bulan Poyraz, fotoğraflar karşılığında bir seçim yapmak zorunda kalır! Ya Ayşegül'ü seçecektir ya da Sinan'ı... Poyraz hayatının en önemli seçimini şimdi yapmak zorundadır!

Öte yandan Ayşegül ve Sinan’ın kaçırılmasından Nevra’yı sorumlu tutan Bahri ise Girişim’in gözden çıkardığı Nevra’nın evini basar. Ayşegül ve Sinan’a karşı Çınar’ı rehin alır. Durumun ciddiyetini anlayan Nevra, ne biliyorsa tek tek anlatır. Duydukları karşısında ise büyük bir şok yaşayan Çınar artık ne yapacağını bilemez haldedir. Bahri, Poyraz'dan iyi haberler alana dek Nevra'yı serbest bırakmaz. Ancak gelen haber herkesi şaşırtır. Girişim ile yüzleşme yaşanırken Poyraz elbette yalnız değildir. Zülfikar, Taş Kafa, Sadreddin ve Eda, Poyraz'ın yanında yer alır. Ancak bu güç birliği nasıl bir sonuç doğuracak kimse bilmemektedir. 

Nevra'nın adamları ve Bahri'nin adamları çatışırken Sadreddin'e doğrulan silaha Songül hedef olur. Songül'ün vurulmasıyla olaylar bambaşka bir boyut daha kazanır.

Hastanede tedavi görmekte olan Meltem'in durumu ise iyice kötüye doğru gitmektedir. Uygun görülen tedavi yöntemi, beklenmedik bir etki gösterir ve Meltem hafızasını kaybeder. Meltem'in kendisini bile hatırlamadığını gören Zülfikar, kahrolur. Zülfikar, geçmişe dair ne varsa Meltem'e hatırlatmak için çabalamaya başlar. Birlikte olan fotoğrafları gösterir ancak Meltem hiç bir şey hatırlamaz tek bir kişi haricinde...

Poyraz Karayel merakla beklenen yeni bölümünde ise neler olacağı şimdiden merak konusu!  

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI