X
X

Poyraz Karayel 79. bölüm fragmanı kapının ardında ne var? Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

01.02.2017 Çarşamba 16:42 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

1 Şubat 2017 Çarşamba günü yayınlanan Poyraz Karayel 78. bölümde, Poyraz Sinan'ı kurtarmak için binada onu ararken, bir silah sesi duyuyor. Poyraz'ın açtığı kapının ardında ne var? Bunun cevabı Poyraz Karayel 79. Bölüm Fragmanında!

Sinan ve Ayşegül'ü kaçıran Girişim'in izini süren Poyraz, sunulan seçenek karşısında ilk Sinan''ı kurtarmayı seçti ama bu Girişim'in Poyraz'a kurduğu bir tuzaktı.Önce Ayşegül'ü serbest bıraktılar, ardından da fotoğrafları almak şartıyla Sinan'ı serbest bırakacaklardı ama Başkan ve ekibinin sürpriz ziyaretiyle çıkan çatışma sonucunda Girişim, Sinan'ı da alarak ortadan kayboldu. Heyecanın hız kesmediği son bölümün ardından Poyraz Karayel yeni fragman yayınlandı mı?

Poyraz Karayel'in yayınlanan 78. bölümüne Poyraz'ın ve Bahri'nin Girişim'e karşı atakları damga vurdu.

Poyraz, Ayşegül ve Sinan'ı kurtarmak için çektiği fotoğrafları, Girişim'e teslim etmek üzereyken, Başkan'ın mekanı basmasıyla işler sarpa sardı. Öte yandan Nevra, Bahri'nin Ayşegül ve Sinan'a karşı rehin aldığı Çınar'ı kurtarmak için Girişim hakkında bildiklerinden, Poyraz ve Bahri'nin işine yarayacak kadarını anlattı.

Poyraz'ın, Nevra'yı konuşturmak için seçtiği yol ise Çınar'ın, annesi ile ilgili korkunç bir gerçeği öğrenmesine sebep oldu. Çınar, bu gerçek sonrasında kontrolünü kaybetti.

Heyecan ve gerilim dolu bir Poyraz Karayel 78. bölümünün ardından, 8 Şubat 2017 Çarşamba yayınlanacak olan Poyraz Karayel 79. bölümde özeti ne zaman yayınlanacak? 79 bölümde neler olacak şimdiden merak konusu.

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI