X
X

Poyraz Karayel 79. Bölüme Poyraz'ın intikamı damga vurdu!

08.02.2017 Çarşamba 17:28 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Poyraz Karayel, 8 Şubat Çarşamba 2017 akşamı yayınlanan son bölümde, Poyraz, Sinan'a zarar veren Girişim üyesinden intikamını aldı! Gecenin en çok konuşulan bu sahnesinde, Poyraz ve ekipten büyük ders! Girişim'in üyelerinden birinin evine yaptıkları planla girmeyi başaran Poyraz ve Eda, Sadreddin, Zülfikar ve Taşkafa'nın da desteği ile sinirlerini kontrol edemeyecekleri bir şey öğreniyorlar ve adama dersini öyle bir veriyorlar ki...

Poyraz Karayel son bölümde, Sinan'ı hastaneye yetiştiren Poyraz için şimdi Sinan'a bunu yapanlardan intikam alma vakti. Zülfikar, Taşkafa, Sadreddin ve Eda ile Girişim'in Sinan'a silah doğrultan üyesinin peşine düşüyor ve dillere destan bir intikam alıyor!

Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?
Poyraz Karayel yeni bölümde, girişim üyeleri tarafından kaçırılan Sinan'dan kötü haber geliyor!

Önceki hafta girişim üyeleri tarafından kaçırılan Sinan ve Ayşegül, Poyraz'dan istenilen fotoğraflar karşılığında serbest bırakılacaktı. Onları kaçırılmasıyla deliye dönen Poyraz, fotoğrafları aldığı gibi girişim üyelerine getirmişti ancak onu bekleyen kötü bir sürpriz vardı. Girişim üyeleri ona bir tercih hakkı sunmuş ve ters köşe ile Ayşegül'ü serbest bırakıp Sinan'ı rehin tutmuştu. Kaçırılan Sinan, onların elinden kurtulduğunu düşünerek Poyraz'a ulaşmayı başarmıştı. Telefonda yerini bildiren Sinan bir anda duyulan silah sesiyle Poyraz'ı karanlıkta bırakmıştı. Sinan vurulmuştu.  Peki, Poyraz Sinan'ı hastaneye yetiştirebilecek mi? Sinan, yaşam mücadelesinde galip gelebilecek mi? Poyraz bunun hesabını girişim üyelerinden soracak mı? Poyraz, yeni bir savaşın fitilini ateşleyecek mi?

Öte yandan Nevra hakkındaki gerçekleri acı bir şekilde öğrenen Çınar, büyük bir hayal kırılığına uğramıştı. Bundan sonra annesinin yanında olmayacağının sinyallerini veren Çınar, beklenmedik bir hamle yaparak Mümtaz'ı arayıp, onlarla iş birliği yapmak istediğini söylüyor.  Abisinin katilinin de annesi olduğunu öğrenen Çınar, Nevra'dan intikam almak için her yolu deneyecektir. Çınar'ın bu hamlesi, Nevra cephesinde nasıl sonuçlar doğuracak? 

Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?
Muhteşem bir final sahnesi ile Poyraz Karayel yeni bölüm sona ererken, herkes merakla Poyraz Karayel 80.Bölüm Fragmanını bekledi. Heyacanın epey yükseldiği Poyraz Karayel'in yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden akıllarda soru işareti bıraktı.

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI