X
X

Poyraz'a hacker kardeş!

07.10.2015 Çarşamba 15:26 (Güncellendi: 29.08.2017 - 09:41)

Kanal D’nin sevilen dizisi “Poyraz Karayel”e ikinci sezonunda başarılı oyuncu Hare Sürel dahil oldu!

Dizide Poyraz’ın küresel sermayeye savaş açmış hacker kardeşini canlandıran oyuncu, “Meltem’i senaryoyu okuduğum an çok sevdim” diyor.

* Yeni sezonda başlayacak pek çok iş varken, neden “Poyraz Karayel”i tercih ettiniz?
- “Poyraz Karayel”in hikaye, oyunculuk ve yapım olarak diğerlerinden farklı bir yerde durduğunu düşünüyorum. Meltem Karayel karakterini de ilk okuduğum anda sevdim. Bu sezon, hatta şimdiye dek hiç rastlamadığım sıra dışı bir karakter... Bir oyuncu için de sıra dışı bir fırsat.

* Geçen sezon “Poyraz Karayel”i izliyor muydunuz?
- Çalıştığım için düzenli olarak izleyemiyordum ama geçen sezonun güçlü yapımlarından biri olarak dikkatimi çekmişti.

* Hiç düzenli takip ettiğiniz bir dizi var mı?
- İşim gereği tüm diziler hakkında fikir sahibiyim fakat çok düzenli takip edebildiğim bir dizi yok.

* Peki sizi çok etkileyen şu Meltem karakterinden bize de söz eder misiniz? Nasıl biridir bu Meltem?
- Meltem, Poyraz Karayel’in kız kardeşi. Bilgisayar mühendisliği okuduktan sonra küresel sermayeye savaş açmış bir hacker. Poyraz’la ilişkileri uzun zamandır kopuk, aile bağları güçlü değil. Mücadeleci ve zeki... Zaman zaman da agresif, hatta sınırlarda gezinen biri bile diyebiliriz. Hayatını ilkeleri uğruna şekillendirmiş, cesur bir kadın.

MELTEM İLE ZÜLFİKAR’IN HAYATA BAKIŞ AÇISI AYNI

* Meltem küresel sermayeye takmış durumda, Zülfikar da onunla aynı kafada... Ne dersiniz, ikisi arasında bir aşk doğabilir mi?
- Küresel sermaye özelinde Zülfikar’la bakış açıları aynı diyebiliriz ama Meltem hiçbir düzene boyun eğmemiş, karakterini polis ya da mafya her türlü güce karşıt konumlandırmış bir kadın. Her şeye rağmen Zülfikar’ın mertliğiyle Meltem’in gözü karalığı onları buluşturabilir mi derseniz, bekleyip göreceğiz.

* Sizin abiniz ya da kardeşiniz var mı?
- Benden 5 yaş büyük bir ablam var. Özellikle 20’li yaşlarımızdan sonra ilişkimiz daha da güçlendi fakat şu an maalesef birbirimize cismen çok uzağız. O Amerika’da yaşıyor.

* Diziden çok sinema filmi ve tiyatro yapıyorsunuz. Tesadüf mü yoksa özel bir tercih mi bu?
- Parçası olduğum işleri birbirinden ayırmamaya gayret ediyorum. Sinema, tiyatro ya da dizi... İçinde yer almayı seçtiğim her iş benim için yeni bir dünya, yeni bir hayal alanı olduğundan özenle ve heyecanla çalışıyorum.

* Çoğu kişi masum ve farklı bir yüzünüz olduğu düşüncesinde. Siz kendinizi güzel buluyor musunuz?
- Açıkçası ilk özelliğimin güzellik olduğunu düşünmüyorum.

İDOL KAVRAMINI SEVMİYORUM

* İdolüm dediğiniz bir isim var mı?
- İdol kavramı benim için güzel bir anlam ifade etmiyor. Yaptıklarıyla bana ilham kaynağı olan çok tanınmış ya da hiç tanınmamış insanlar var, hep de olacaklar.

* Hayat felsefeniz nedir?
- Hayatı bir cümle ile sınırlandırmam pek mümkün değil. Her birimizin hayatı kendi algımızla şekilleniyor ve benzeri yok. İsraf etmeden yaşamak tek gayem.

Hürriyet/Kelebek

POYRAZ KARAYEL VİDEOLARI