X
X

Paylaşmak Güzeldir ihtiyaç sahiplerinin dertlerine derman oldu!

09.06.2017 Cuma 15:44 (Güncellendi: 29.06.2017 - 15:57)

Kanal D’nin gündüz kuşağında ekrana gelen ve ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatan programı "Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir" yayınlandığı sekiz bölüm boyunca 8 aile,15 çocuk ve 4 gencin hayatlarına ışık oldu.

Programın ilk bölüm konuğu olan Aysun Arkut ve üç çocuğuna iş, ev, eğitim ve eşya yardımı yapılırken; ikinci bölümde yer alan ve hastalığı sonucu yıllardır evinden dışarı çıkamayan 18 yaşındaki Emine Emir’e ise gönüllü öğretmen, akülü sandalye ve taşınabilir oksijen cihazı yardımı yapıldı. 

Paylaşmak Güzeldir, evlat hasreti çeken iki genç kadının da hayatına umut oldu. Annelik duygusunu tatmak isteyen Ayşe Keskin ve Elif Parıltı için tüp bebek tedavisi sağlanırken, eşi tarafından terk edilen ve engelli çocuğuna tek başına bakan vefalı baba Tuncay Ertürk’e ise, hem refakatçi hem de tedavi imkanı sağlandı.

Programda, aynı zamanda başarı öyküleri de yer aldı. Kağıt toplayarak çıktığı yolda karma dövüş sanatları dalında Dünya Şampiyonu olan genç sporcu Kadir Dalkıran ve kız kardeşine eğitim, sağlık ve spor malzemeleri konusunda yardım edilirken, TEOG birincisi Sibel Balkaya ve kardeşinin de eğitim masrafları karşılandı.

Bedensel ve Görme engelli çift Efkan ve Cezminur çiftinin oğulları Mustafa’nın ise görme problemine ise çözüm bulundu. Ayrıca yine programa konuk olan ve çalışamayan Mücella Kaplan’a Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından engelli maaşı alabilmesi için gerekli adım atıldı.

PROF. DR. MUSTAFA KARATAŞ'LA PAYLAŞMAK GÜZELDİR VİDEOLARI